Fekete László: Én vagyok az evőkirály!

2021.08.17. 07:38

Fekete László kétség kívül talán az ország valaha volt legerősebb embere, akinek a gyomra olyan, mint a feneketlen pokol. Az erősportoló immáron a 63. életévét koptatja, de még minidig képes bármiből és bármennyit megenni.

Az Indexnek elmesélte, a minap a fiával Fekete Mikivel hajtottak végre egy kihívást, aki finoman szólva is felveszi testben a versenyt az édesapjával. A páros egy méter hosszú kolbászos hot dogot próbált meg legyűrni fél óra alatt, ami egy óriási kolbászt, zöldségeket és szószokat tartalmazott. Mindehhez dukált még egy szép adag sült burgonya is.

Sokáig úgy tűnt, hogy Miki lesz a nyerő, de Laci fokozatosan hozta be a hátrányát. Végül Miki csődöt mondott, édesapja pedig 28 perc alatt beverte az előírt adagot.

Fekete László 1988 és 1997 között Magyarország legerősebb embere volt. Több világrekordot állított fel, számos versenyt nyert, és máig a nemzetközi erőemelő sport egyik megbecsült alakja. Miki pedig úgy tűnik, hiába csinálja a videós csatornáján az evős kihívásait, az édesapja legyűréséhez még gyúrnia kell.

Korábban már az étkezésével kapcsolatban elmondta: két kilogramm húst és 12 krémest gond nélkül elpusztít vacsorára.