Megmutatjuk az ország tortáját

DSC0313
2021.08.20. 11:52
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén jubileumi, tizenötödik alkalommal hirdette meg a Magyarország Tortája versenyt augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére.

Tizenötödik alkalommal választotta meg a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete Magyarország tortáját és tizedik alkalommal Magyarország cukormentes tortáját. Idén a Vadászati és Természeti Világkiállítás tiszteletére alkategóriaként meghirdették az Egy a természettel versenyt is, amelynek győztese a Vadászati és Természeti Világkiállítás hivatalos tortája lett. 

Az idei év győztes süteményei:

  • Magyarország tortája − Napraforgó
  • Magyarország cukormentes tortája – Beszterce rózsája
  • Az Egy a természettel alkategória győztes tortája – a Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021. hivatalos tortája – Nimród

A tortaremekeket az Index és a Velvet szerkesztősége alaposan szemügyre vette, vitatkoztunk felettük, majd őszintén elmondtuk a meglátásainkat, amelyekről itt olvashat részletesen. Augusztus 20-tól ön is megkóstolhatja ezeket a süteményeket a Magyar Ízek Utcájában a Várkert Bazárban, és országszerte több száz cukrászdában is.

Lapozza végig galériánkat, és tudjon meg többet a győztes desszertekről!