Oltottan lett covidos a Slipknot frontembere, nagyon rosszul érzi magát

2021.08.22. 16:06
Bár megkapta az oltást, koronavírusos lett Corey Taylor. A Slipknot frontembere nem érzi jól magát, lemondta a soron következő fellépését.

A 47 éves énekes kénytelen volt törölni a hétvégére meghirdetett michigani fellépését, ugyanis elkapta a koronavírust, és nagyon rosszul érzi magát. Erről pénteken az Astronomicon közösségi oldalán megosztott videóban beszélt, a rendezvényre ugyanis szombatra várták – írja a People.

Bárcsak jobb híreim lennének. Ma reggel felkeltem, és pozitív lett a tesztem. Nagyon-nagyon beteg vagyok. Nem tudom megcsinálni ezt a hétvégét. Annyira el vagyok keseredve. Nagyon sajnálom 

– mondta a videóban az énekes. Hozzátette: bízik benne, hogy mindenki jól érzi magát, és megígéri, hogy megpróbál visszatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Mindenkit megnyugtatott, hogy rendbe kell jönnie, hiszen megkapta az oltást, így egyáltalán nem aggódik a betegség miatt. Viszont nem szeretné a vírust bárkinek is átadni. 

Vigyázzatok magatokra, és köszönöm, hamarosan találkozunk, megígérem. 

A történtek kapcsán az Astronomicon szervezői is megosztották Taylor videója mellett a gondolataikat.

Ezekben az időkben kiemelten fontos mindenki egészsége és biztonsága. A Covid nem vicc, bárki elkaphatja, még úgy is, hogy be van oltva. Ezalól a hírességek sem kivételek. 

Hozzátették: mielőbbi felépülést kívánnak az énekesnek, emellett emlékeztettek rá, hogy aki a rendezvényre jön, viseljen maszkot, hogy védje magát, illetve másokat is megóvjon a fertőzéstől.

Corey Taylor egyébként jelenleg a szólóalbumát turnéztatja. A Rolling Stone magazin információi szerint augusztus 11-én a Sturgis motorostalálkozón is fellépett, ami tavaly a vírus egyik gócpontja volt, és akár a delta-variáns terjedése kapcsán is veszélyes lehet. Az énekes turnéja ezt követően nem sokkal, augusztus 19-én Denverben állt le, egy nappal azelőtt, hogy bejelentést tett az állapotáról.