Elmaradhat Majkáék nászútja

2021.08.31. 09:16

Majka és felesége, Hajni a múlt hétvégén megtartotta háromnapos álomesküvőjét egy szekszárdi pincészet birtokán. A lagzin rengeteg híresség tiszteletét tette, a fotók alapján remek volt a hangulat. A nászútra azonban minden jel szerint még várni kell, legalábbis egy közeli ismerős erről beszélt a Blikknek.

Peti nagyon szereti Amerikát, Las Vegas az egyik kedvenc városa, szinte biztos, hogy oda tervezik majd a mézesheteket. Hajni imád a tengerparton pihenni, napozni, olvasni, de a férje nem ilyen típus

– mondta a bulvárlapnak, majd hozzátette:

Amerikába most nem lehet beutazni a járványhelyzet miatt, ráadásul nem hiszem, hogy az iskolakezdéskor ne lennének otthon a gyerekekkel. Ezenfelül pedig őszre már lekötött koncertjei vannak Petiéknek, utána pedig kezdődik a Sztárban sztár leszek! élő show-ja, ezért jó ideig nem tudnak elutazni. Lehet, hogy karácsony után mennének, de talán várnak a tervezéssel, hiszen ki tudja, hogy pár hónap múlva milyen lezárások lesznek.

Majka és Hajni tíz év után kelt egybe. A lagzit tavalyra tervezték, de a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításaikat. Két gyermekük van, 2011-ben született Marián, 2016-ban pedig Olivér.