Kim Kardashian nem véletlenül tartja meg volt férje vezetéknevét?

GettyImages-599948318
2021.09.03. 18:41
Kanye West új lemezének bemutatóján menyasszonyként vonultatta fel volt kedvesét, aki bár nem örült annak, hogy volt ura vitatott nevekkel növelte meg a nézettséget, továbbra sem válna meg a rapper vezetéknevétől. Ismerőseik szerint dolgoznak a kapcsolatukon, bár Kim a vártnál kissé erőteljesebben próbálkozik közösségi oldalain.

Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben kötötték össze életüket. A hetedhét országra szóló lakodalomban kétszáz jelenlévőt vendégeltek meg, a celebritás ruhája pedig félmillió dollárt kóstált. Az esküvőn készült csókolózós fotó az év legkedveltebb képe lett az Instagramon, és úgy tűnt, Kim és Kanye együtt lovagolnak el a naplementében.

A frigy azonban csúnyán félrecsúszott tavaly nyáron. Egyfajta dominóeffektus kezdődött meg azután, hogy a rapper elindult az amerikai elnökválasztáson, majd egy nagyobb tömeg előtt zokogva vallotta be, hogy nem akarta első gyermekét, és ha Kim Kardashian nem állt volna a sarkára, North West nem született volna meg.

Azt mondtam, meg fogjuk tartani a gyereket. Ismerek embereket, akiknek ötvenévesen nincs gyerekük. Ha a feleségem el is akar válni tőlem ezután a beszéd után, ő hozta Northot erre a világra, még akkor is, ha én nem akartam. Ő kiállt, és megvédte azt a gyereket

– zokogta annak idején az elnöki posztra pályázó Kanye West.

A rapper nem sokkal ezután kezdett twitteres ámokfutásba. Posztjaiban válogatott szitkokat szórt a Kardashian-klán tagjaira, mintha csak piszkos kis titkokat leplezne le róluk. Kylie Jennerről például nemes egyszerűséggel azt állította, hogy bűzlik. A történtek okán többen kezdték el rebesgetni, hogy Kanye West valószínűleg mentális betegségben szenved, ezt pedig nem sokkal később neje, Kim Kardashian is megerősítette.

Mint azt sokan tudjátok, Kanye bipoláris zavarban szenved. Mindenki, aki maga is vagy egy szerette által érintett, tudja, hogy milyen hihetetlenül bonyolult és fájdalmas ezt megérteni.

– kérte annak idején a publikumot Kim Kardashian.

Kanye végül törölte posztjait és elnézést kért, de ettől függetlenül különköltözött a családjától, egy tanyára vonult vissza. Ez lehetett az a pont, amelyen – bár a celebritás minden lehetőséget megragadva küzdött a házasságáért – már a terápia sem segíthetett. Kim végül év elején be is nyújtotta a válópert, amiről nem tagadta, hogy megviselte.

Kim Kardashian azóta igyekszik távol maradni a botrányoktól, a rapper legújabb lemezének bemutatóján azonban ő is részt vett, és bár támogatni akarta exférjét, végül olyanhoz adta a nevét, amihez eredetileg nem szerette volna.

Soha nem vett volna részt olyasmiben, aminek Manson is részese

– mondta az E! Online forrása, hozzátéve, hogy Kim eleget tett ígéretének azzal, hogy megjelent a Donda lemezbemutató eseményén, azt viszont nem tudta, hogy DaBaby és Marilyn Manson is szerves részét képzi a produkciónak. Erről állítólag beszélt is Kanye Westtel, ő azonban nem volt túl jó hallgatóság, ugyanis a rapper kifejezetten azért hívott megosztó személyeket a színpadra, hogy az emberek mindenképpen beszéljenek az albumról – amelynek bemutatóján egyébként felgyújtotta magát, exneje pedig menyasszonyi ruhában érkezett.

Bár egyes ismerőseik arról biztosították a publikumot, hogy a pár esetében szó sem lehet felmelegített szerelemről, a TMZ épp ennek az ellenkezőjéről számolt be. A lap szerint az a bizonyos színpadi esküvő nem csupán ártatlan gesztus volt a felek között, hiszen jelenleg azon dolgoznak, hogy helyrehozzák a házasságukat. Ha pedig sikerrel járnak, Kim a keresetet is visszavonja.

Sok időt töltenek kettesben. Azon dolgoznak, hogy újjáépítsék a kapcsolatuk alapjait

– mondta a lap forrása.

Minderről tanúskodhat az is, hogy a celebritás a napokban bejelentette, megtartja a Kim Kardashian West nevet, mert szeretné, ha ugyanaz lenne a vezetékneve, mint közös gyermekeiknek – igaz, Kanye West időközben hivatalosan is simán Yevé avanzsált, ebben azonban nem tervezi követni a család.

Kim egyébként a menyasszonyi beköszönő után az interneten is ezerrel támogatja gyermekei apját, legutóbbi próbálkozása azonban éppen fordítva sült el. A celebritás ugyanis képernyőfotókat osztott meg arról, hogy volt ura új dalait hallgatja, a képeken azonban egytől egyik látszott, hogy a zenelejátszó le van némítva – szúrta ki Perez Hilton.

Hogy az a bizonyos újra-összeborulás végül megtörténik-e, egyelőre nem tudni. Gyermekeik és közös múltjuk miatt megvan rá az esély, rengeteg súrlódás van viszont közöttük, amelyeket csak kemény munkával lehetnek képesek elsimítani. Az viszont biztos, hogy Kim Kardashian látványosan igyekszik, a történtek fényében azonban nem ártana élesebb szemmel járnia, mielőtt posztol valamit.

(Borítókép: Kim Kardashian és Kanye West. Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)