Miért pörlekedik Pink egy 14 évessel?

2021.09.05. 14:54
Az énekesnő szerint édesanyja kihasználja a fiatalkorú Piper Rockelle-t azzal, hogy sokat mutató fotókat készít róla, melyeket aztán meg is osztanak az interneten. Piper és édesanyja nem osztják a véleményét.

Pink élete egyik legnehezebb időszakát kénytelen átvészelni. Édesapja, Jim Moore augusztus végén hunyt el, prosztatarákkal küzdött. Az énekesnő Instagram-posztban emlékezett meg róla, melyhez azt írta:

örökké.

Az énekesnő mindeközben valami mást is észrevett az interneten, ami felzaklatta. Piper Rockelle egy 14 éves youtuber, aki szerepelt már sorozatokban, és saját dalai is vannak. A fiatal lány emellett Instagramon is aktív, profilja közel 5 millió követőt számol. Posztjai között azonban zömmel olyan fotók láthatóak, melyeken sokat mutató öltözetben, koránál jóval idősebbnek látszó módon pózol. A fotókat egyébként az édesanyja készíti róla, ez volt az, ami igazán kiverte a biztosítékot az énekesnőnél.

Vajon hány Piper Rockelle-hez hasonló gyereket használnak ki a szülei? És mikor jön el az a pont, amikor azt mondjuk, nem oké az, hogy egy 13 éves bikiniben pózol, miközben az anyja készíti róla a fotót?

– fakadt ki a Twitteren Pink.

A válaszadással Piper sem habozott. A TMZ-nek elmondta, hogy az anyja semmire sem kényszeríti, és biztos abban, hogy az énekesnő az ő egyetlen videóját sem nézte meg, mert ha megtette volna, tudná, hogy csak a barátaival szórakozik, és olyan tartalmakat gyárt, amiket bárki megnézhet.

Elsőként szeretném tisztázni mindenki előtt, hogy az anyukám semmire sem kényszerít. Éppen ellenkezőleg. Olyan gyerek vagyok, akinek volt egy álma, és az anyukája elég menő ahhoz, hogy segítsen megélni

– mondta a 14 éves Piper.

A nyolcadik osztályos lány később hozzátette, nem érti, mi a baj azzal, ha valaki bikiniben van, szerinte ugyanis a tinédzserek fotói nem szexuális töltetűek, csak ha valaki kifejezetten úgy akarja nézni őket – idézte Perez Hiltont.

Később Piper édesanyja, Tiffany is fontosnak tartotta elmondani a véleményét. Úgy véli, hogy ő csak a lányát védi, miközben segíti abban, hogy követhesse az álmait.

Ami az énekesnő posztját illeti, az aggodalma valóban alapos indokon alapul, elvégre az internet számos veszélyt rejt, főleg egy olyan serdülő lány számára, akinek a fürdőruhás fotóit bárki megnézheti, aki csak a profiljára kattint. Ezen aggályokat Pink bejegyzése alatt is számtalan Twitter-felhasználó osztotta, többen meg is köszönték neki, hogy felhívta a figyelmet a problémára. Mindezek ellenére Piper Rockelle leszögezte, tisztában van azzal, hogy vannak gyerekek, akiket kihasználnak, ő azonban biztosít mindenkit, hogy nem tartozik közéjük.