Scarlett Johansson iskolai zaklató lett volna?

000 1ON2VR
2021.09.08. 18:30
Christy Carlson Romano gyerekként napi szinten volt iskolai zaklatás áldozata. Beszámolójában ugyan nem említ nevet, rajongói hamar nyomozni kezdtek, és találtak is valakit, akire ráillik a leírás.

Christy Calrson Romano neve itthon keveseknek mondhat sokat, a színész-énekesnő azonban az utóbbi időben igencsak felkapott lett. Influenszertevékenysége mellett YouTube-on is aktív, nemrég pedig azzal dobta meg a nézettségét, hogy feltöltött egy videót

Miért nem beszélek Shia LaBeouffel

címmel, amelyben egyébként arról mesél, hogy bár együtt játszottak az Even Stevens című Disney-sorozatban, valójában sosem álltak közel egymáshoz, és az, hogy az emberek a kapcsolatukról kérdezgetik, büszkévé teszi, hiszen úgy érzi, munkájával sikerült tökéletes látszatát keltenie a testvéri viszonynak.

A színésznő a napokban újabb bombát dobott le, amelyben arról beszél, hogyan élte meg az iskolai zaklatást – gyakran más hírességektől. Beszámolója szerint ugyanis jutott neki bőven, mivel béna, nyurga kislány volt, akinek a szociális készségei sem voltak túl kifinomultak. Neveket nem említ, azonban jó pár támpontot adott az internetezőknek ahhoz, hogy kitalálják, többek között ki volt az a híresség, aki a legtöbbet bántotta.

Gimnáziumban volt egy lány, aki már akkor híres volt, amikor belépett az osztályterembe. Nyolcadikosok voltunk, és velünk maradt addig, amíg el nem végeztük a sulit

– mondta Christy, hozzátéve, hogy az említett illető mára hatalmas sztár, aki franchise-filmekben szerepel.

A videóban hosszasan beszél arról, hogyan dolgozta fel bántalmait, a folyamatnak pedig fontos szegmense volt többek között a megbocsátás. Éppen ezért fordult békével a meg nem nevezett illető felé is, amikor összefutottak Los Angeles egyik legpuccosabb éttermében.

Ránéztem, és azt mondtam neki, hogy szia, emlékszel rám? Erre azt mondta, hogy ó, igen, igen, igen, örülök, hogy látlak. És tudjátok, őszintének hangzott

– emlékezett vissza a színésznő, aki ahelyett hogy elfordult volna, szembenézett zaklatójával, és megbocsátott neki. Úgy érezte, szerencsés, amiért lehetősége volt személyesen is találkozni az illetővel, akiről Perez Hilton portálja szerint Christy követői kiderítették, hogy nem más, mint

Scarlett Johansson.

Hogy mi szolgál bizonyítékként?

  • Mindketten a New York-i Professional Children’s School iskolába jártak.
  • Ugyanakkor végeztek.
  • Scarlett már nyolcadik osztályban is híres volt, hiszen 13 éves korában szerepelt a Suttogó című filmben.
  • Franchise-filmeket csinál, méghozzá a Marvel színeiben.

Hogy a nyomozás pontos-e, azt természetesen csak Christy Carlson Romano és a valódi zaklató tudhatja. A Fekete Özvegy színésznője nem reagált a felvetésre, azonban ha őt is írja le történetében Christy, már tudhatja, hogy többé nem táplál haragot iránta.

Ahogyan egyébként Christy elmondta, a kilencvenes évek végén teljesen hétköznapi dolog volt az iskolai bántalmazás, nem véletlenül foglalkozik vele a korszak szinte összes filmje. A világ szerencsére sokat fejlődött ebben, ahogyan az iskolai zaklatók is kinőhették azt, akik gyerekként voltak – Paris Hilton és Vanessa Hudgens mellett több celebről is állították már, hogy iskoláskorukban szenvtelenül rombolták le osztálytársaik önbizalmát, erre pedig feltehetőleg nem túl büszkék már.

(Borítókép: Scarlett Johansson Londonban 2020. február 2-án.  Fotó: Tolga Akmen / AFP)