Kylie Jenner tékozló barátnője lefogyott, nekiesett az internet népe

2021.09.11. 21:35

Bár itthon kevésbé, a nemzetközi bulvársajtóban jól felkavarta az állóvizet, amikor kiderült, hogy Kylie Jenner országos barátnője volt az, akivel Tristan Thompson megcsalta a sminkmogul Khloe nevű nővérét – többek között, a kosárlabdázó ugyanis több alkalommal és több nővel is továbbment puszta félrekacsintgatásnál.

Kylie természetesen rögtön kirúgta barátnéját a közös bizniszükből, és minden kapcsolatot megszakított vele. Jordyn Woods elmondása szerint csak egy apró szájra puszi történt, a Kardashian-klán azonban többé nem kért belőle. Így hát ő is továbblépett, jó ideje már annak is, hogy együtt van Karl-Anthony Towns (ugyancsak) kosárlabdázóval.

A sportoló a minap rendesen fel is paprikázódott, miután a fél internet nekiesett a barátnőjének. Jordyn Woods ugyanis az utóbbi időben rengeteget fogyott, és az alakja is teljesen megváltozott. Sokan úgy vélik, hogy a 23 éves lány kések alá feküdt.

Szóval ott tartunk, hogy a nők nem dolgozhatnak keményen, hogy átformálják a testüket? Én láttam a kemény munkát és bízzatok bennem, az eredmény teljesen természetes. Jordynt 10 éves kora óta aljas módon bántják a súlya miatt, ő pedig ahelyett, hogy hagyta volna az internetnek, hogy irányítsa az életét, kezébe vette a dolgokat. Nagyon keményen dolgozott, és ez megváltoztatta az egész életét. A fitnesz megmentette az életét!

– írta hosszas Twitter-posztokban Towns.

Összehasonlításképp itt a modell saját előtte-utána összehasonlító posztja:

Ön szerint plasztikáztatott Jordyn Woods?