Britney apja cselhez folyamodik, miközben a lánya a fenekét fotózgatja

GettyImages-1052488584
2021.09.12. 06:39
Jamie Spears kvázi egyik napról a másikra vált jótevővé. Úgy hírlik, legutóbbi lépésével is ez volt a célja, ez azonban nem jelent egyet azzal, hogy valóban felszabadítaná az énekesnőt. Sőt...

Úgy tűnik, Britney Spears és a #freebritney-mozgalom lelkes aktivistái is megkapják végre, amit akarnak. Jamie Spears hosszú évek után úgy döntött, beadja a megfelelő papírokat, és végérvényesen lemond arról, hogy a lánya gyámja legyen – lehet azonban, hogy a történet közel sem ennyire egyszerű.

Az ügy már így is elég kusza, most azonban újabb fordulat elébe nézhetünk: a TMZ szerint ugyanis bár Jamie Spears úgy tesz, mint aki önként és dalolva mond le a lánya felügyeleti jogáról, valójában úgy hiszi, Britney sosem lehet szabad, és azzal is tisztában van, hogy az énekesnő mentális egészsége nemhogy nem javult, de romlott is az elmúlt években.

A gyámság segített Miss Spearsnek abban, hogy túljusson egy súlyos magánéleti krízisen, rehabilitálódjon, előreléphessen a karrierjében, és helyretegye a pénzügyeit. De a közelmúltban sok minden megváltozott. Miss Spears mostanában kimondottan csalódott a gyámság által előírt kontroll szintje miatt, így azt kérte a bíróságtól, hogy visszakaphassa az életét

írta a bíróságra beadott dokumentumainak egyikében Jamie Spears.

Mindez már önmagába véve is különös húzás volt a részéről, hiszen hosszú évek óta hangoztatja, hogy nem hajlandó elengedni a lányát, nemrégiben pedig azzal is előállt, hogy a munkájáért elismerés járna neki, nem pedig közutálat.

Jamie Spears tehát beadta a papírokat, amelyekben hangsúlyozta, hogy az énekesnőnek már nincs szüksége sem az ő, sem pedig más segítségére abban, hogy önálló döntéseket hozzon, így arra kéri a bíróságot, hogy szüntessék meg a gyámság intézményét. A hirtelen jótevőszerepben tetszelgő édesapa azt is hangsúlyozta, hogy szerinte nem kell pszichológiai vizsgálat sem ehhez, a TMZ forrásai szerint azonban éppen ez az a pont, amely biztossá teszi Jamie Spearst abban, hogy a lánya örökké gyámság alatt marad. Nem szokás ugyanis, hogy pszichológiai vizsgálat nélkül bárkit is felmentsenek a gyámság alól, elvégre pont egy ilyen vizsgálat eredménye az, hogy kijelöltek valakit az illető felügyeletére.

Jamie tehát valószínűleg blöfföl, a lap szerint pedig azért teszi mindezt, hogy lekerüljön a válláról a felelősség, illetve kikerüljön a média kereszttüzéből. Mindezzel egyébként komoly felelősséget tesz az énekesnő sztárügyvédjének, Mathew Rosengartnak a vállára is, hiszen az apa döntésének fényében akár ő lehet az, aki rábólint a dologra – ez pedig felettébb veszélyes, ha Jamie Spearsnek igaza van, és a popdíva mentális állapota valóban tovább romlott. Mindezek ellenére a TMZ forrása úgy gondolja, az apa őszintén szeretné megvédelmezni a lányát, sőt.

Jamie hisz abban, hogy Britney visszatér hozzá, amikor a dolgok rendbe jönnek. Mindig is így volt

– mondja az ismerősük.

Hogy a „dolgok rendbe jönnek” kifejezés mit takar, egyelőre nem tudni. Az viszont nem kérdés, hogy ha Jamie Spears valóban blöfföl, a színjátéka nem csak a publikum szemében teheti őt szimpatikusabbá, de talán a lányával való kapcsolata is javulhat – miközben továbbra is rendelkezhet az élete fölött. Utóbbi persze kétséges azok után, hogy Britney azt állította, az apja munkára kényszerítette, elvárta, hogy fogamzásgátlót szedjen, illetve nem engedte, hogy férjhez menjen, és gyermeket vállaljon.

A popkirálynő egyébként azóta sem kommentálja az ügyével kapcsolatban felmerült skandalumokat, csupán Instagramjára szórja fáradhatatlanul az indokolatlanabbnál indokolatlanabb tartalmakat. A minap például a fenekéről tett közzé egy fotót, majd egy hozzá tartozó videófelvételt is, amelyek mellett nemes egyszerűséggel közölte:

itt a seggem!

Ami Britney párját, Sam Asgharit illeti, meglehet, a személyi edző biztos a győzelemben. Múlt héten ugyanis egy ékszerboltban fotózták le, ahol figyelmesen böngészett a gyűrűk között, egy pedig annyira megtetszett neki, hogy le is fényképezte a telefonjával. Az említett jelenség már önmagában is nagy port akart, hát még akkor, amikor Asghari Instagram-történetében megjelent egy gyűrű, méghozzá „nőstény oroszlán” felirattal a belsejében – írta meg a TMZ. A poszt azóta törlődött, az edző elmondása szerint feltörték az oldalát, és mindenkit arra kér, hogy nyugodjon meg.

(Borítókép: Britney Spears Las Vegasban 2018. október 18-án. Fotó: Gabe Ginsberg / FilmMagic / Getty Images Hungary)