Kim Kardashian dementorként jelent meg a Met-gálán

GettyImages-1340198190
2021.09.14. 11:30
Először úgy tűnt, Kanye Westet rejti a mellette lévő jelmez, de kiderült, hogy a rapper nem tartott vele az eseményre.

Kim Kardashian és Kanye West, vagy újabban már csak Ye házassága egyre kuszább. Hol azt hallani, hogy mindennek vége köztük, hol pedig azt, hogy ezerrel dolgoznak kapcsolatuk újjáépítésén.

Az elmúlt néhány nap igazán pörgős volt az A-listás hírességek számára: az MTV VMA maga kis botránya után itt a tegnapi Met-gála egyik kínos szegmense is, ami Kim Kardashian és ura köré összpontosul – vagyis, mint kiderült, inkább csak a felek női tagja köré.

A celebritás meglehetősen különös szerkóban érkezett. Szó szerint tetőtől talpig feketébe volt bugyolálva, csupán a haját hagyta szabadon. Első blikkre úgy tűnt, a rapper is vele tartott, hasonló öltözékben. Olyanok voltak egymás mellett, mint két dementor, a jókedv pedig tényleg hamar elpárolgott, amikor kiderült, hogy nem Kanye Westet rejtette a démoni outfit. Perez Hilton portálja szerint Demna Gvasalia divattervező bujkált a jelmez alatt, de hogy miért ő kísérte el Kimet, arról nem szól a fáma.

Meglehet, hogy a celebritás azt az illúziót akarta kelteni, hogy közte és ura között annyira rendben van minden, hogy a gálára is együtt látogatnak el, de persze benne van, hogy csupán némi polgárpukkasztásra vágyott – esetleg tényleg azt tervezték, hogy együtt érkeznek, de időközben a rapper felpaprikázta magát, amiért neje úgy próbálta promózni az új albumát, hogy végig le volt némítva a zenelejátszója.

Kim egyébként később megkönnyítette a saját lélegzését, de ahelyett, hogy szokásához hűen sokat mutató szerkóban flangált volna, továbbra is nyakig bebugyolálva járt fel és alá, miközben egy különös, kissé cecelégyhatású szemüveget is magára pattintott.

Úgy fest, Kim Kardashian mostanában szereti az arcát takaró outfiteket, az Instagramján többször is feltűnt hasonló szerelésben.