Két kislány után megszületett Macklemore kisfia is

GettyImages-852720708
2021.09.20. 12:18
A rapper év elején piacra dobta saját golfruházati márkáját, nemrég azonban egy új családtagot is köszönthettek feleségével.

Macklemore 2012 augusztusában robbantott nagyot, amikor türkizkék rolleren gurulva, tigrismintás kabátban jégkásást szürcsölgetve megjelentette Thrift Shop című számát. A dal azonnal a slágerlisták élén kötött ki, Youtube-os klipje azóta több mint másfél milliárd megtekintésnél jár. Ezt követően több közkedvelt slágerrel is előrukkolt, az utóbbi időben azonban nem volt túl aktív a zenei életben, sőt – a Google keresései szerint többen érdeklődtek arról a keresőt használva, hogy egyáltalán életben van-e még a rapper. Nos, nagyon is.

A Benjamin Hammond Haggerty néven született rapper a washingtoni Kentben született, a hip-hop iránt hatévesen kezdett érdeklődni. 15 éves korában már dalszövegeket írt, és aktívan segített be zenei műhelyeknek. Egy ilyen munkája során alkotta meg a Professor Macklemore művésznevet, így indult szólókarrierje is, amíg első cédés megjelenése után el nem dobta nevéből a Professort. Társával, a zenei producer Ryan Lewisszal 2006-ban találkoztak, aki kezdetben fényképészként támogatta a szárnyait próbálgató zenészt. Hamar összebarátkoztak, 2009-től pedig formációként kezdtek el együtt dolgozni a zeneiparban.

Macklemore-nak már ezt megelőzően is voltak sikerei a szakmában, társával való egyesülése előtt például a 2009. szeptember 7-én The Unplanned Mixtape című lemeze a 7. helyen landolt az iTunes Hip-Hop slágerlistáján. A világhírnevet végül a Macklemore & Ryan Lewis duóval érték el, olyan számokkal mint a Thrift Shop vagy a Can't Hold Us. A zenészek azóta már különváltak, Macklemore utolsó albuma, a 2017-es Gemini már barátja nélkül készült el. A lemezen közrekötözködött többek között Kesha és Skylar Grey is.

A rapper egyébként nehéz éveket hagyott maga mögött. 2008-ban vonult először rehabra, 2014-ben pedig ismét a drogok bűvöletébe esett. Ekkor is segítséget kért, majd meglepetten realizálta, mennyit számít egy támogató közösség, aki segít abban, hogy az ember maga mögött hagyhassa a démonjait, hogy aztán a megtisztulás útján másoknak is átadhassa, amit ő tanult a gyógyulásról. Év elején a People's Party nevű podcastban arról beszélt Talib Kwelivel, mennyire sajnálja, hogy sok fiatal tehetség a drogfüggősége miatt veszít el a közönség. Mint mondja, Mac Miller például jó barátja volt, de Lil Peep és Juice Wrld is gyógyszer-túladagolásban haltak meg. Mint mondja, szerinte az embereket – nem csak a hírességeket! – biztosítani kellene arról, hogy van megoldás a problémáikra, és nem ciki segítséget kérni.

Ha nem mentem volna elvonóra, most nem lennék itt, és ez nem csak kibaszott drámázás. Ez az igazság. A halál szélén voltam, de elég szerencsés voltam ahhoz, hogy bevonulhattam egy szanatóriumba 30 napra. És azt hiszem, az emberek nem tudják, hogy teljesen rendben van az, ha kezelteted magad

– mondta a rapper.

Ha valaki, akkor Macklemore nagyon komolyan veszi az említett témát, de azért a kikapcsolódásról sem feledkezik meg. Rengeteg időt tölt a családjával, év elején pedig piacra dobta saját golfruházati márkáját, a Bogey Boyst is.

Én és a barátaim elkezdtünk golfozni, mi voltunk a Bogey Boys, ez volt a csapatunk. Kimentünk, négy-öt órát sétáltunk és élveztük egymás társaságát. Azt gondoltam, ha ezt teszem én leszek a legjobb csávó a pályán!

– mondta a rapper a GQ magazinnak, hozzátéve, hogy első kollekcióját a a '60-as, '70-es és '80-as évek inspirálták. A márka oldalán egyébként vannak törülközők, sapkák, zoknik és kitűzők is. A pólókínálat 23 ezer forintnál kezdődik.

A golfimádó rapper egyébként mindemellett két kislány büszke édesapja, nemrég pedig megszületett a harmadik gyermeke is, egy Hugo nevű kisfiú. A baba érkezését Macklemore neje, Tricia Davis jelentette be az Instagramján. Az édesanya elmondása szerint a hathetes kisded igazán nyugodt természet, aki leginkább csendben figyeli, mi történik körülötte a világban.

Egyébként nem csak Macklemore tapasztalhatta meg mostanában a babavárás örömeit, hiszen nemrég kiderült, hogy Jennifer Lawrence is várandós, holott néhány éve még azt nyilatkozta, nem igazán szeretne anya lenni. Ismerősei most mégis arról számoltak be, hogy nem csak a színésznő férje, de Jennifer is nagyon vágyott már arra az utóbbi időben, hogy édesanya legyen – írta meg Perez Hilton.

(Borítókép: Macklemore Las Vegasban 2017. szeptember 23-án. Fotó: Sam Wasson / iHeartMedia / Getty Images)  • Hírek
  • Hírek