Újabb sztárt mentene meg a #freebritney mozgalom

2021.10.01. 12:07

Szeptember végén egyszerre dobbant Britney Spears és a rajongók szíve is: kedvencük megszabadult apja gyámsága alól. A #freebritney mozgalom ugyancsak a saját győzelmének éli meg az énekesnő felszabadulását, most pedig újabb kihívást találtak maguknak: Amanda Bynest.

A Micsoda srác ez a lány sztárja maga is évek óta gyámság alatt él, felette szülei rendelkeznek. 2013-ban bízták a gondjukra, miután a színésznőt egy sor ámokfutása után skizofréniával és bipoláris személyiségzavarral diagnosztizálták. Azóta sok dolog történt már, Amanda például lediplomázott, majd váratlanul arctetkót varratott, és felmerült, hogy terhes. Az általa feltöltött ultrahangos fotó azonban váratlanul eltűnt a közösségi oldaláról, jogi képviselője pedig jelezte, hogy ügyfele nem vár gyermeket. A színésznő ezt követően kvázi eltűnt az internetről, nem adott magáról hírt, egy furcsa rapvideót leszámítva.

A történtek fényében a #freebritney mozgalom tagjai úgy vélik, a segítségükre most Amandának van a legnagyobb szüksége, így Britney után az ő felszabadítását tűzték ki céljukként. Emellett fontosnak tartják azt is, hogy rendezvényekkel és gyűlésekkel folyamatosan tájékoztassák a nagyközönséget a gyámsági rendszerrel való visszaélésekről – írta meg a TMZ.