Pumped Gabo leszólta a vadászati kiállítást, inkább elment élő állatokat simogatni

2021.10.04. 07:55

Fel van adva a kommunikációs lecke Kovács Zoltán vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztosnak, a testépítő influenszer, Pumped Gabo ugyanis nem fogta vissza magát, s kemény bírálatot tett közzé az Instagramon.

A héten volt a vadászati kiállítás, ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én, hogy a vadászat kultúrája, történelme, de az mikor volt már, tesó, több száz éve, és az előtt! Engedjük el!

– írta, hozzátéve, „mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt!” Álláspontjával valószínűleg nem ért egyet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki korábban azon aggodalmaskodott, hogy a gyerekeink és az unokáink már nem fognak vadászni.

Pumped Gabo továbbá élesen bírálta a vadászati kiállítás költségeit, s úgy ítélte meg, az bizonyosan nem fog megtérülni. Mint fogalmazott:

70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest Parádét lehetne csinálni??? Egyheteset, nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy, mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett.

A költségek elemzésekor azonban Pumped Gabo alighanem nézeteltérésbe keveredhetne Kovács Zoltánnal, aki már korábban is baloldali propagandát emlegetett, amikor a kormány által vadászati világkiállításnak nevezett, de az illetékes nemzetközi szervezet, a Bureau International des Expositions (BIE) által nem elismert kiállítás költségeit illetően egyesek 70 milliárdos költséget számoltak. Abból ugyanis 55 milliárd forint a Hungexpo felújítására ment el, magára a kiállításra pedig 17 milliárd forintot költöttek a hivatalos adatok szerint.  • Hírek
  • Bankszámla