A TikTok koronázatlan királya már készül a zsűrizésre

2021.10.06. 18:11 Módosítva: 2021.10.07. 16:49

Új tehetségkutatóval jelentkezik az Index, a #miatiktokod című formátum a portál YouTube-csatornáján startol október végén. Már azt is tudni lehet, kik értékelik majd a versenyzőket, most pedig egyenként bemutatkoznak a zsűri tagjai.

A zsűritagokokat már lelepleztük, a verseny házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó lesz, mellette az ugyancsak síkideges Turai Barnabás, illetve Hajós András, Molnár Nini és a TikTok koronázatlan királya, a 187 ezer követőt boldogító Csaby1 keresik Magyarország legjobbjait.

Elsőként ő mondja el videójában, mire figyel majd leginkább a versenyben, és mi alapján  értékel. Csaby1 elárulta, mire számíthatnak azok a hölgy jelentkezők, akikkel már randizott korábban:

@index_hu Lássuk, milyen videókat bír @csaby1 , a #miatiktokod zsűritagja! #nekedbe #csaby1 ♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) - Dusty Sky

Érdemes bekövetni a tehetségkutató TikTok-felületét, ahol folyamatosan érkeznek majd a versennyel kapcsolatos információk és a jelentkezőket támogató ötletek. Itt mindenki megtalálhatja a közönségét, hiszen becslések szerint már 2,5 millió magyarországi TikTok-felhasználóról lehet beszélni, nem ritka, hogy egy-egy hazai TikTok-sztárt közel 1 millióan is követnek.