Így lehet bevágódni Molnár Nininél a TikTokon

2021.10.07. 17:07

Október végén startol az Index új tehetségkutatója, a #miatiktokod című formátum a YouTube-csatornánkon. A verseny házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó lesz, a négyfős zsűri tagjai pedig videókban mutatkoznak be.

Elsőként Csaby1, a 187 ezres követői táborral rendelkező tiktokker mondta el  videójában , mire figyel majd leginkább a versenyben, és mi alapján értékel. Most pedig Molnár Nini, a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert divattervező árulja el, mivel lehet őt megnyerni, és melyek azok a videók, amelyeket biztosan azonnal továbbpörget:

@index_hu Ma újabb #miatiktokod zsűritag köszön be nektek! @ninimolnar vicces és önironikus videókat szeretne | #nekedbe #ninimolnar ♬ In Love With You - BLVKSHP

Érdemes bekövetni a tehetségkutató TikTok-felületét, ahol folyamatosan érkeznek majd a versennyel kapcsolatos információk és ötletek. Itt mindenki megtalálhatja a közönségét, hiszen becslések szerint már 2,5 millió magyarországi TikTok-felhasználóról lehet beszélni, nem ritka, hogy egy-egy hazai TikTok-sztárt közel 1 millióan is követnek.