Rókusfalvy Pál nehezen dolgozta fel, hogy fiatalon lett nagyapa

2021.10.07. 16:02
Rókusfalvy Pál úgy véli, a család egyik nagy ereje az, ha őszintén meg tudnak beszélni mindent egymással. Időnként azonban előfordul, hogy lányával, Rókusfalvy Lilivel parázs vita lobban fel köztük egy-egy beszélgetés alkalmával.

Ami a temperamentumosságot és a hirtelenséget illeti, Rókusfalvy Lili kétségtelenül az édesapjára ütött. A közmédia műsorvezetője a Családvarázs legújabb epizódjában elmondta, ezeknek a közös tulajdonságoknak és az ő sértődékenységének tudják be azt, ha olykor összezörrennek. 

Ezzel szoktunk haknizni, hogy sértődős vagyok, és hogy nagyon hasonlítunk egymásra. [...] Viszont csattanni is szoktunk. Szoktam is szólni, hogy »figyelj, meg fogok sértődni«, vagy hogy ez most nagyon rosszul esett.

– magyarázta a tévés, aki két gyermek, a négyéves Boldizsár és Panka édesanyja. 

Rókusfalvy Lili arról is beszélt, hogy meglátása szerint az édesapja nem a klasszikus értelemben vett nagypapa. Mint mondja, nem az, aki odajön és tologatja az unokáját két és fél órát a parkban, ráadásul nehezen is dolgozta fel, hogy fiatalon lettek unokái. A tévés mindemellett büszke arra, hogy édesapjával bármit őszintén  meg tud beszélni.

Ha megvan az őszinte szeretet két ember között, akkor egyrészt elfogadják a másikat, meg hát a család az egy nagyon erős kötelék. Nálunk a családi élet az tényleg nagyon aktív jelenlétet jelent

– fejtette ki Rókusfalvy Pál, aki elárulta, évente tartanak családi olimpiát. Különböző versenyszámok vannak  – tollaslabda, asztali tenisz , vízilabda –,  és mindig ügyelnek rajta, mindenki kapjon oklevelet, érmet vagy kupát.

Apa és lánya az epizódban azonban nem csupán a kapcsolatukról mesélt a stábnak, hanem az emlékezetes etyeki szüretekről is szót ejtettek. Etyek ugyanis mára szinte teljesen összefonódott a Rókusfalvy névvel.