Nagyon könnyű kihúzni a gyufát a TikTokon Turai Barnánál

2021.10.08. 17:12

Pár hét, és elstartol az Index új tehetségkutatója, a #miatiktokod című formátum a YouTube-csatornánkon. A verseny házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó lesz, a négyfős zsűri tagjai pedig videókban mutatkoznak be. Csaby1 és Molnár Nini után most az ugyancsak síkideges Turai Barna mondja el, mivel lehet meggyőzni őt.

A Síkidegvagyok Instagram-oldal arcaként is ismert Turai nagyon figyel a részletekre, ez a podcastunk mellett kiderült korábbi videóiból is, amelyekben életünk visszatérő szereplőit, nagymamáinkat, szüleinket, a híradóst, a péket, a fodrászt, az általános iskolás osztályfőnökünket jelenítette meg.

A Highlights of Hungary-díjra jelölt zsűritag elárulta, milyen TikTok-videóktól megy fel benne azonnal a pumpa, és mivel lehet őt levenni a lábáról:

@index_hu A #miatiktokod zsűriben ott lesz Turai Barna, akit jól ismerhettek a @sikidegvagyok oldalról. Most elmondja, milyen videók nyerők nála | #nekedbe ♬ Street Wise-JP - Big Thunder Mountain

Érdemes bekövetni a  tehetségkutató  TikTok-felületét, ahol folyamatosan érkeznek információk a versenyről, és ötletekkel is bombázzuk a jelentkezőket. Itt mindenki megtalálhatja a közönségét, hiszen ma már körülbelül 2,5 millió magyarországi TikTok-felhasználóról lehet beszélni, és már nálunk is vannak milliós követői táborral rendelkező TikTok-sztárok.