Woody Harrelson önvédelemből kiütött egy fotóst

2021.10.08. 18:25
A hatvanéves színész nagyon rosszul tűri, ha a családját fotózzák. Ezúttal próbált uralkodni magán, de a férfi rátámadt, így bemosott neki egyet. Harrelson, akinek egyik kedvenc hobbija a fotósverés, most a szemtanúk szerint is önvédelemből cselekedett.

Washington híres szállodájában, a Watergate hotelben újra izgalmasan alakult az este. A rendőrséget éjfél előtt riasztották a helyszínre, ahol Woody Harrelson püfölt egy valószínűleg részeg férfit. Az illető a bunyó előtt fotókat készített a hatvanéves színész lányáról, és amikor Harrelson felszólította, hogy törölje a képeket, állítólag rátámadt a sztárra.

A színész azt állítja, hogy a férfi megragadta a nyakát, ezután önvédelemből ütötte meg. Ezt egyébként az NBC szerint a szemtanúk is megerősítették. A támadót kihallgatták szállodai szobájában, de addig nem vádolják meg, amíg le nem zárják a vizsgálatot.

Ha ez megtörténik, nyilvánosságra hozzák a férfi nevét.

Harrelsonnak három lánya van – a 15 éves Makani, a 25 éves Zoe és a 28 éves Deni –, de a PageSix szerint nem tudni, melyikük volt az apjával a verekedés idején. A Zombieland sztárja a Kate után jelenleg a The White House Plumbers című HBO-minisorozatot forgatja Washingtonban, amely a Watergate-botrányról szól. Harrelson az egykori CIA-ügynököt, E. Howard Huntot alakítja, aki 1972-ben megszervezte, hogy bepoloskázzák a Demokrata Párt irodáját a Watergate-épületben. 

Hunt a betörés lebonyolításáért 33 hónapot ült börtönben, haláláig gyűlölte Nixont, amiért vele vitette el a balhét, és mint mondta,

még csak nem is járt abban a rohadt épületben.

Az ötrészes sorozat forgatásán nem ez volt az első balhé, augusztusban már le kellett állítani a munkát, mert David Mendel rendező-producer nekiment a kellékeseknek. Az ügy miatt a produkció vizsgálatot indított, és a forgatás egy magatartási kódex elfogadása után folytatódott.

Harrelson sem először került összetűzésbe egy paparazzóval. Még 1995-ben ismerkedett meg a műfajjal, amikor pénzbüntetésre ítélték fotósverésért. A konfliktust akkor is az okozta, hogy a színész szerint a férfi a családját zaklatta. 2006-ban peren kívül egyezett meg egy általa ütlegelt fotóssal, három évvel később pedig a New York-i LaGuardia reptéren bunyózott egy paparazzóval, aki szintén a vele lévő lányát fotózta. „Összetévesztettem őt egy zombival” – magyarázta a színész, aki, összekapcsolva a kellemest a hasznossal, promotálta egy kicsit az éppen bemutatás előtt álló filmjét.