Schobert Norbi megszólalt, így van most a stroke-ja után

2021.10.13. 15:00

Ahogy már az Index megírta, Schobert Norbi augusztusban, kutyasétáltatás közben váratlanul összeesett, és mentőhelikopterrel szállították kórházba. Mint kiderült, stroke-ot kapott, és azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, ugyanis egy vérrög elzáródást okozott az agyában.

A fitneszguru a Kiskegyednek elmondta: felépült a súlyos betegségből, újra tud dolgozni, sportolni, de mégis örökre megváltozott valami.

Hetente egyszer-kétszer bemegyek a cégemhez. Ha sok a dolgom, van úgy, hogy napokig nem sportolok, de ha ráérek, akkor egy napi félórás könnyed edzést megcsinálok. De most versenyben voltam a Konyhafőnök VIP-ben, ahol napi tíz, tizenkét órát forgattam. Nem nagyon pihentem, csak arra koncentráltam, mert ez egy nagyon kemény játék – mesélte.

Norbi megfogadta, hogy a stresszt száműzi az életéből, és soha többé nem fogja magát túlhajtani. Azt mondta, „a stressz az komoly tényező”, hiába él egészségesen, hiába nincs szervi baja, hiába tökéletes a vérképe.

Se para, se stressz, semmi sem maradt bennem. Lenyugodtam, és kész. Nyugodtak a hétköznapok, nem kapkodok, nem sietek, nem izgulok, nem beszélek sokat

– fűzte hozzá.