Csobot Adél teljesen kifordult magából az X-Faktor legutóbbi adásában

2021.10.17. 15:42 Módosítva: 2021.10.17. 19:37

Szombat este került képernyőre a jubileumi, tizedik X-Faktor második adása, ahol tovább folytatódtak a válogatók. A műsor azonban nem múlt el konfliktus nélkül, egy versenyző sorsát illetően ugyanis nem igazán tudott megegyezni egymással a tehetségkutató 2012-es harmadik évadában még versenyzőként induló, de az idei évtől már mentorként szereplő Csobot Adél, és a zsűriben  már jó pár éve helyet foglaló Gáspár Laci. 

A Blikk arról ír, hogy hol egyik, hol másik mentor adta be a derekát annak érdekében, hogy valamelyik versenyző továbbjuthasson, a végén azonban egy komolyabb vita is kialakult a már fentebb említett két zsűritag között. 

Csobot Adél ugyanis a közönséget is felhasználva igyekezett meggyőzni Gáspár Lacit arról, hogy engedje tovább a Prove zenekart, a zenész azonban nemet mondott az együttes továbbjutására. 

Nagyot csalódtam most benned, Laci, mert ezt nem gondolhatod komolyan

– jegyezte meg Csobot Adél, aki később sírva is fakadt. 

Ez most nem volt szép, ez undorító volt

– vágta oda Gáspár Lacinak könnyeivel küszködve az énekesnő, akinek a többi mentort sem sikerült meggyőznie, hogy engedjék tovább a Prove zenekart, így a formáció biztosan nem lesz ott a táborban a továbbjutók között.