A You sztárja a sorozat új évadában játszott először szexjelenetben, leverte előtte a víz

2021.10.20. 21:23
Figyelem, spoilerveszély!

A napokban debütált a You új évada, amelyet a Netflix szokásához hűen egészben szolgáltatott a kíváncsi nézőközönség elé, így sokan már az első napon ledarálták a harmadik széria összes részét.

Mint ahogyan az új évadokban szokás, a főszereplők mellett új karakterekkel is felhabosították a show-t. Ilyen Marienne szerepe, akit Tati Gabrielle alakít.

A fiatal színésznő, aki eddig mellékszereplőként tetszelgett a Szabrina hátborzongató kalandjai és a Visszatérők című sorozatban, nagy ugródeszkaként tekinthet a You-ra, amely jelenleg a második legnépszerűbb széria a Netflix hazai kínálatában. Gabrielle valószínűleg pont ezért tartotta fontosnak előre tisztázni, hogy fekete nőként milyen karaktert kellene színre vinnie.

Milyen képet festünk itt?

– hangzott a 25 éves színésznő első kérdése a műsorkészítők felé.

Tati Gabrielle a Page Sixnek elmondta, hogy akkor vágott bele a munkába, amikor megbizonyosodott arról, hogy a karaktere nem fogja negatív színben feltüntetni a fekete nőket és nem sérti a színes emberek intelligenciáját.

A színésznő a You-val egy másik mérföldkőhöz is elérkezett: túl van ugyanis élete első kamerák előtti szexjelenetén. A lapnak elmondta, hogy teljesen ki volt akadva a jelenet forgatása előtt, amelyet vászonbeli partnerének, Penn Bagdley-nek is jelzett.

Annyira ideges voltam. Már előre azt mondtam Penn-nek: hé, ilyet még soha nem csináltam. Ő pedig azt mondta, rendben lesz. Nagyszerű intimitáskoordinátorunk volt a forgatáson. Így mindent végig tudtunk járni, és jó ötleteink voltak, mit hogyan csináljunk. Inkább tánc lett belőle, egy koreografált tánc. Inkább, mint valami, ami miatt idegeskedni kellett volna, vagy furcsán, pironkodva feszengeni

– mondta Gabrielle, aki végül sikeresen vette az akadályt.