Gyertyás megemlékezést tartottak Halyna Hutchins emlékére

2021.10.24. 13:27

Új-Mexikó két városában, Santa Fében és Albuquerque-ben is egy pillanatra elcsöndesedett emberekkel lehetett találkozni. A két várostól nem messze történt az a fatális baleset, amikor Alec Baldwin Golden Globe-díjas színész lelőtte készülő filmje operatőrét, Halyna Huntchinst, és megsebesítette a rendezőt.

A helyszínen volt Hutchins férje, Matt és kilencéves fiuk, Andros is. Matt megköszönte az embereknek a rengeteg megosztott képet és a feleségéről szóló történeteket, de időt kért maguknak a gyász feldolgozásához. A Daily Mail tudni véli, hogy Matt Hutchins és Alec Baldwin már találkoztak, és a színész a támogatásáról biztosította az operatőr férjét. Sőt pénteken hármasban vettek részt egy megemlékezésen a brit bulvárlap szerint.

Kapcsolódó

Másfél év börtönnel büntethetik Baldwin hanyagságát

Megállhat a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja.

Alec Baldwinnak azonban nemcsak a gyásszal, de a jogi következményekkel is számolnia kell a jövőben. Erlinda Johnson új-mexikói büntetőjogász szerint Baldwinnel szemben megállhat a gondatlan emberölés vádja.

A vádnak csupán azt kell bizonyítania, hogy Baldwin, a főgyártásvezető nem járt el kellő elővigyázatossággal. Ha ez bebizonyosodik, tizennyolc hónapig terjedő börtön a büntetési tétel – fogalmazott Johnson.

Az ügyvéd szerint az nem számít, hogy valaki Baldwin kezébe adta a kellékfegyvert, mert a színésznek ettől függetlenül ellenőriznie kellett volna, hogy nincs-e éles lőszer a pisztolyban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport