Meghalt Snoop Dogg édesanyja

2021.10.25. 05:56
A rapper az Instagram-oldalán tudatta követőivel a szomorú hírt, hogy elveszítette az édesanyját.

Beverly Tate hónapokkal ezelőtt került kórházba, ismeretlen okok miatt. Az 50 éves rapper akkor arra kérte a rajongóit, hogy küldjenek jó energiákat, amíg az anyukája bent fekszik. Júliusban ismét az Instagramján jelentkezett, megosztott egy képet a kórházból, tudatva, hogy Beverly még mindig harcol, de már kinyitotta a szemét. 

Vasárnap Snoop Dogg két fotót tett közzé a több mint 65 millió követővel rendelkező közösségi oldalán. Az egyiken ketten láthatók, a másikon Beverly Tate egyedül van a képen. Utóbbihoz a rapper annyit írt:

Köszönöm, istenem, hogy egy angyalt adtál nekem anyának.

Édesanyja távozását Snoop Dogg 71 éves apja, Vernell Varnado is megerősítette az Instagramján, arra kérve mindenkit, hogy imádkozzanak, mert erre a családnak most nagyobb szüksége van, mint valaha – írja a TMZ.

Az iHeart.com szerint Beverly Tate 1951-ben, a Mississippi állambeli McCombban született. A Mirror a családról annyit ír, hogy Vernell a rapper világrajövetele után három hónappal hagyta el őket, ezért Snoop Dogg a nevelőapja, Calvin Cordozar Broadus Sr. után Calvin Cordozar Broadus Jr.-ként lett anyakönyvezve. Édesanyja és Calvin 1975-ben váltak el, ezután Beverly templomi környezetben nevelte fel őt a kaliforniai Long Beachen. A rapper egyébként sokszor utalt rá, hogy a jó tulajdonságai anyja nevelésének köszönhetők.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport