Egy lakás árát költötte Friderikusz Sándor a podcastjára

2021.10.26. 07:34

Még április végén indította el podcastcsatornáját Friderikusz Sándor. A műsorvezető adásai a Facebookon és a YouTube-on is megjelennek, és most a nézőktől kért anyagi támogatást hozzájuk.

Friderikusz öt hónap alatt 23 adást készített, melyekben többek között tudományos kérdésekről, külpolitikáról, különböző témájú könyvekről, valamint különféle emberi történetekről is beszélgetett vendégeivel.

A beszélgetések csütörtök esténként 8 órakor kerülnek fel a különböző felületekre, ezek közül több is rekordnézettséget hozott: az interjúkra eddig mintegy 11 millióan kattintottak, a Frei Tamással készített beszélgetést például 1,2 millióan hallgatták meg, de a geopolitikai aktualitásokkal foglalkozó interjúra is több mint 780 ezer ember volt kíváncsi. Ezzel Friderikusz podcastja fej-fej mellett vezeti a sikerlistát az Index saját termékével

Friderikusz Sándor és stábja ugyanakkor a podcastsorozat önfenntartását szeretné elérni, vagyis azt, hogy a nézők állják a műsor előállításának költségeit. Az elmúlt öt hónapban a műsorvezető saját zsebből 25 millió forintot fizetett YouTube-csatornájának folyamatos működéséért.

(via Blikk)  • Hírek
  • Hírek