Kevésnek érzi ellenanyagszintjét, negyedik oltást is kérhet Oszvald Marika

2021.10.27. 21:53

Komolyan veszi a koronavírus elleni védekezést Oszvald Marika. Az operettcsillag a Tv2 Mokka című műsorában arról beszélt, hogy két oltás után mérette meg az ellenanyagszintjét, és elmondása szerint jóformán semennyi sem volt a szervezetében.

A Kossuth- és Jászai Mári-díjas színésznő elmondta, hogy már két hónapja megkapta a harmadik oltást is, de az azután mért ellenanyagszintje is alacsony volt. Szerinte ennek a következménye, hogy az ő korában már nem úgy reagál a szervezete az oltásra.

A megfelelő védettség miatt ezért úgy látja: nem árt a negyedik oltás, főleg úgy, hogy sokat mozog emberek között, és hamarosan a színházi próbák is megkezdődnek. Oszvald Marika a művészvilágban nem tapasztalt oltás- és vírusellenességet, legalábbis a saját környezetében.

Hozzátette: bizonyos fokig jó volt otthon lenni és pihenni, de azt senki sem szereti, ha nincs munka. Ugyanakkor szerinte az otthonlét alatt is védekezni kellett, és számára is megrendítő volt, hogy mindenkinek a környezetében akadt olyan, aki a vírus miatt vesztette életét.