Elrabolták L.L. Junior egykori zenésztársának 16 éves lányát

2021.10.29. 11:26
Egy üzenetváltásból derült ki, hogy Tündét szerette volna megszöktetni egy fiú, csakhogy ő nemet mondott az ajánlatra. Kedd este azonban nem tért haza, szülei pedig azóta sem tudják, hol lehet.

Ismeretlen helyen tartják fogva a Fekete Vonat egykori tagjának gyermekét. Beat, azaz Fehér Tibor kétségbeesetten fordult a rendőrséghez, miután 16 éves lánya, Tünde kedd este eltűnt.

A Bors információi szerint a lány szülei tudta nélkül kezdett levelezésbe egy fiúval, aki jelezte is felé, hogy a roma hagyományoknak megfelelően szeretné megszöktetni őt. Tünde válasza az volt, hogy hajlandó találkozni, de esze ágában sincs faképnél hagyni a szüleit, és a tanulmányait is szeretné befejezni.

Tünde ugyan a levelezés szerint lefektette a fentebb említett szabályokat, mégsem tért haza kedd este. A lap szerint beült a fiú autójába, azóta senki sem látta, és senki sem tudja, hol van pontosan. Fehér Tibor videón keresztül láthatta azóta a lányát, ám a zenész tudni véli, hogy Tünde nem azt mondja, amit valójában szeretne. Beat kijelentette, hogy szöktetés áldozatai lettek, és a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az érintetlen Tündét, ez pedig a magyar törvények szerint bűncselekmény, hiszen a lány kiskorú.

Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők össze-vissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit, a testvérét és az itteni életét

– mondta a lapnak Fehér Tibor, hozzátéve, úgy tudja, a lánya valahol Szekszárdon lehet, de egyelőre akármennyire is nehéz, otthon várják, hogy a rendőrség cselekedjen.

L.L. Junior korábbi zenésztársa azt is elárulta a Borsnak, nagyon fél attól, hogy a lánya teherbe esik a fiútól, és attól is, hogy esetleg áruba bocsátják a testét.

Össze vagyok törve, imádkozom egész nap, hogy valahogy hazakerüljön a lánygyermekem

– tette hozzá Beat.