16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 4
Koreai Köztársaság 1

Joe Exotic nagyon beteg, azt kéri, engedjék ki a börtönből

2021.11.04. 11:28
Szeretné, ha a világ lenne a hangja.

Joe Exoticot, a Netflix Tiger King című dokusorozatának címszereplőjét 2020 januárjában ítélték 22 év börtönbüntetésre. A Tigriskirály megsértette a vadon élő állatokra vonatkozó törvényeket, illetve bérgyilkost bérelt fel ősellensége, Carol Baskin megölésére.

Az 58 éves férfi kvázi a bevonulása óta minden lehetőséget igyekszik megragadni azért, hogy szabadlábra kerülhessen. Eleinte elnöki kegyelemben bízott, ezt azonban hiába várta. Tavasszal már azzal állt elő, hogy prosztatarákja van, amivel lehetetlenség olyan körülmények között létezni, ahogyan ő él.

Exotic Instagramján a minap jelent meg egy poszt, amiben azt állítja, a prosztatarákja nagyon agresszív, és a világ segítségét kéri a szabadulásához. Szeretne rendes kezelést kapni, ha pedig már késő, a családja körében töltené el azt az időt, ami még hátravan az életéből.

Szomorúan kell közölnöm, hogy az orvosok ma kihívtak, hogy hírül adják, megérkezett a biopsziám eredménye, ami szerint agresszív prosztatarákom van. Még a többi vizsgálat eredményét is várom. Nem kérek most senki szánakozásából. Biztos vagyok benne, hogy Carol megtartja a saját buliját emiatt. Amire szükségem van, az az, hogy a világ legyen a hangom, és végre kiengedjenek. Bizonyítékuk van arra, hogy nem én tettem! A körzeti ügyésznek pedig semmi oka arra, hogy tovább húzza ezt, szóval hadd menjek haza, hogy megfelelő ellátást kaphassak, vagy élvezzem az életet a szeretteimmel, ami még hátravan belőle! Mindenki mondjon egy imát, és legyen a hangom

– olvasható a posztban.  • Hírek
  • Hírek