Meghan Markle és Harry herceg már évek óta tervezhette a szakítást a királyi családdal

2021.11.07. 14:01

Ismét kitálalt egy, a brit királyi családot jól ismerő író Meghan Markle és Harry herceg elköltözésének okáról. Andrew Morton még 2018-ban írt könyvet az akkor még csak friss házas hercegi párról, a történetet nemrég újabb sorokkal egészítette ki.

Szerinte Meghant már korábban öngyilkos gondolatok kísértették, és úgy érezte, hogy sem a férje családja, sem az emberek nem fogadják el. Idén tavasszal Oprah Winfrey-nek adott interjújában ezek mellett arra is kitért Meghan, hogy a család egyik tagja aggódott a születendő gyerekük bőrszíne miatt, míg Harry fájlalta, hogy apja, Károly herceg ennyire elengedte őt.

Kapcsolódó

Exkluzív interjú: Harry és Meghan nem akar félelemben élni

Születendő gyermekük nemére is fény derült.

A Metro című brit bulvárlapnak nyilatkozva most azt állítja az író, hogy a 2018-as esküvő után néhány hónappal már a távozásukat tervezték. Már ekkor felmerült bennük, hogy megkeresnék a talkshow-műsorok nagyágyúját egy interjú reményében.

Harry ugyanis látta a hasonlóságot felesége és néhai édesanyja, Diana hercegné között, így mindenáron meg akarta védeni a házastársát attól, hogy feleméssze a bánat és a depresszió.

Próbálja úgy védeni Meghant, ahogy soha nem tudta az édesanyját – tette hozzá Morton.  • Hírek
  • Hírek