Tizenkét ember ellen emeltek vádat, közük lehet Kim Kardashian kirablásához

2021-10-25T162759Z 138587793 RC24HQ9YELJP RTRMADP 3 SKIMS-FENDI
2021.11.25. 12:04
Öt évvel az incidens után pont kerülhet a nyomozás végére.

Kim Kardashian élete örökre megváltozott, amikor 2016 tavaszán öt fegyveres férfi tört be a hotelszobájába a hajnali órákban. A banda megfenyegette a portást, aki az életét féltve kénytelen volt kinyitni a celebritás ajtaját, akit a férfiak megkötöztek és a fürdőszoba kádjába helyeztek, amíg kipakolták a holmiját. Tízmillió dollár értékében raboltak ékszert és luxustárgyakat, de Kardashiant leginkább lelkileg viselte meg a bűntett.

A rablók kilétére éveken át nem derült fény, ám a minap felröppent a hír, miszerint a francia hatóságoknak sikerült előbbre lépniük. Két bíró összesen tizenkét ismeretlen ember ellen emelt vádat szervezetten elkövetett fegyveres rablás, emberrablás és erőszakos bűnszervezetben való részvétel miatt. Az illetők kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra – írta meg Perez Hilton.

Kim Kardashian és jogi képviselete egyelőre semmilyen formában nem kommentálta a történteket. A celebritás 2018-ban a K mint Kardashian című valóságshow-jukban a következőképpen reflektált az átéltekre:

Korábban azt gondoltam, az határozza meg, mit érek, hogy mennyim van. Azt gondoltam, ó, nagyon is sokat érek. Ennek meg kellett változnia bennem. Még ha borzalmas is volt, és senkinek sem kívánnám, mélyen belül megváltoztatott, és úgy érzem, vissza tudok térni önmagamhoz

– mondta a celebritás, aki egy évvel később azt is elismerte, hogy a rablás pillanatában a kádban fekve azt hitte, meg fogják ölni.

(Borítókép: Kim Kardashian 2020. január 18-án. Fotó: Mario Anzuoni / File Photo / Reuters)