Tucatnyi tiktokker küzd tovább a #miatiktokod elődöntőjében, akik négyes csapatokban járulnak a zsűri elé. A mai nap tanulsága: lehetsz bármilyen jó, ez semmit sem ér, ha elrontod a felvezetést. És lehetsz bármilyen, nyert ügyed van, ha kutya vagy.

Folytatódik az Index tehetségkutatója, a #miatiktokod elődöntője, amelyben 12 tiktokker maradt talpon, hogy ezúttal a zsűri által kijelölt feladatokat teljesítsék rutin önmegvalósítás helyett. A döntőbe négyen jutnak, akik közül egyet a közönség díjaz majd a TikTok-on leadott like-okkal.

A fitnesz őrült kutyának most unboxing feladat jutott, és ismét bebizonyosodott, hogy némi cukisággal mennyire egyszerű kilóra megvenni Turai Barnát, Molnár Ninit, Csaby1-et és Hajós Andrást. Az önéletrajz-szakértőnek egy olyan videót kellett forgatnia, amiben valami váratlan történik, és végül is ez sikerült neki,

hiszen a zsűri képtelen volt értelmezni a látottakat.

A stand up-os párosnak egy jól sikerült randit kellett felidézni, de már a felvezetőben kihúzták a gyufát a zsűrinél. Az utánuk következő önfeledt, önazonos, gitáros-énekes testvérpár viszont nem tudott hibázni, pedig még csak két hónapja kezdték a TikTokon.

Az elődöntő vasárnap folytatódik, de a közönségdíjas jelöltjére bármikor leadhatja szavazatát. Ehhez meg kell keresni a kedvenc tiktokker oldalán a #miatiktokod és a #elodontosvagyok hashtagekkel ellátott videót, és dobni rá egy like-ot.

Ne feledje, az elődöntőből csak négyen juthatnak tovább. Legközelebb vasárnap jövünk az újabb négyes csapattal.