16:00, December 06.
Marokkó 1
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06. ÉLŐ
Portugália 4
Svájc 1

Brian Laundrie szülei eltitkolták a nyilvánosság elől, hogy az otthonukból eltűnt egy fegyver

2021.11.26. 10:31
A hatóságok nem tudták megerősíteni, hogy a férfi halálát az eltűnt fegyver okozta-e, ugyanis a helyszínen nem is találták meg a pisztolyt.

A hét közepén új fejlemények érkeztek a Gabby Petito-ügyben. A halott vlogger holttestét szeptember közepén találták meg a Grand Teton Nemzeti Parkban, nem sokkal később pedig a vőlegényének maradványai is előkerültek a floridai Carlton Reserve természetvédelmi területről. Gabby Petito a halottkém szerint fulladásos halált halt, Brian Laundrie-t antropológus vizsgálta meg, szakvéleménye szerint a 23 éves férfi fejbe lőtte magát.

A minap újabb információmorzsák láttak napvilágot. Mint kiderült, a fiuk eltűnése után a Laundrie házaspár több fegyvert is átadott a hatóságoknak, azt azonban titokban akarták tartani, hogy az egyik eltűnt a házukból Brian távozását követően. A család ügyvédje azt mondta,

nem akartak pánikot kelteni azzal, hogy bejelentik, eltűnt fiuk fel van fegyverkezve, hiszen nem tartották őt veszélyesnek.

A hír nyilvánosságra kerülése egyébként felháborította a közvéleményt, hiszen az FBI nem adott ki figyelmeztetést.

Mivel Brian Laundrie halálát fejlövés okozta, érthető is lenne, hová tűnt a család otthonából a pisztoly, a gond csak az, hogy a maradványok melletti holmiból nem került elő a gyilkos fegyver – írja az Insider. A Daily Mail információi szerint a hatóságok nem tudják, hol lehet a fegyver, ami Brian halálát okozta, ahogyan az sem tisztázott, hogy végül az a pisztoly végtett-e vele, ami eltűnt a család otthonából.

Brian Laundrie volt egy az egyetlen érdekelt személy Gabby Petito eltűnésében, azonban sosem vádolták azzal, hogy bántotta vagy megölte volna a menyasszonyát. Csupán azért kereste a rendőrség, mert jogtalanul használta az akkor még eltűnt vlogger hitelkártyáját.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport