Rendőrök rohamozták meg Marilyn Manson otthonát

2021.11.30. 12:50
A hatóság erőszakkal hatolt be az énekes LA-i otthonába. Úgy tudni, Manson nem volt otthon a razzia alatt.

Jó ideje csend volt már Marilyn Manson zűrös ügyei körül. A zenészt legutoljára szeptemberben perelte be egy feltételezett áldozata, ám az ügyet ejtették, mivel a vádak túl régre nyúlnak vissza, a felperes pedig nem árult el megfelelő mennyiségű részletet ahhoz, hogy a bíróságon bizonyítani tudják szavainak valóságtartalmát.

A Manson-aktákat azonban nem zárták le. A People jelentése szerint a Los Angeles Megyei Seriffhivatal megerősítette, hogy hétfőn házkutatási parancsot adtak ki az 52 éves zenész Los Angeles-i otthonára, amit aznap reggel meg is tartották. A hírek szerint a zenész nem tartózkodott otthon a razzia idején, ami alatt médiatároló egységeket és a merevlemezeket foglaltak le a hatóságok. Az említett tárgyakat felülvizsgálatra bocsájtják, mielőtt a kerületi ügyészség elé terjesztik.

A lap információi szerint a házkutatás állítólag a Brian Hugh Warner születésű Manson ellen folyó nyomozással kapcsolatos, akit több mint 15 nő – köztük a háromszoros Golden Globe-jelölt Evan Rachel Wood – szexuális zaklatásával és fizikai bántalmazásával vádolnak.

Marilyn Manson képviselői egyelőre nem reagáltak a People megkeresésére. Az ő részükről az utolsó információ az, hogy az énekes mindent tagad. Instagramján még februárban, Evan Rachel Wood vádjai után írt arról, hogy minden kapcsolata beleegyezésen alapult, azóta a közösségi média egyetlen oldalán sem mutatott aktivitást.  • Hírek
  • Hírek