Oszvald Marika csak a színpadon és otthon nem visel maszkot

2021.12.03. 11:20

Aggasztják az emelkedő esetszámok Oszvald Marika operettszínésznőt, és még úgy is nagyon elővigyázatos, hogy már felvett három koronavírus elleni oltást. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő elmondása szerint mindenhol maszkot visel, és folyamatosan fertőtlenít.

Amióta berobbant ez a járvány, szerintem mindenki óvatosabb lett egy kicsit. Bár az feltűnt, hogy aki megkapta már az oltásait, kicsit lazábban kezeli ezt az egészet. Nekem már mindhárom oltást beadták, de ugyanolyan elővigyázatos vagyok

– mondta Oszvald Marika, aki elárulta, akkor is viselte a maszkot, amikor az előző járványhullám lecsengőben volt.

A Metropolnak adott interjújában hozzátette, hogy a színházon kívül nem szereti a nagy tömeget, és a romló járványadatok miatt kerüli is azokat a helyeket, ahol nagyon sokan vannak.

A maszkot tényleg mindenhova felveszem, csak a színpadon és otthon nincs rajtam, fertőtlenítő pedig már a vírus kezdete óta van nálam. Szerintem csak így előzhetjük meg a bajt, de sajnos sokaknál azt látom, hogy hiába kötelező, még mindig nem veszik fel a maszkot

– fogalmazott a színésznő. Elmondta, hogy eddig minden évben elkapta az influenzát, de ez legutóbb kimaradt. Véleménye szerint ez is csak annak köszönhető, hogy mindenhova felveszi a maszkot.

Korábban Oszvald Marika azt is elmondta, hogy két oltás után mérette meg az ellenanyagszintjét, és elmondása szerint jóformán semennyi sem volt a szervezetében. Mint mondta, éppen emiatt nem árt a negyedik oltás, főleg úgy, hogy sokat mozog emberek között, és hamarosan a színházi próbák is megkezdődnek.