Megérkeztek a STRAND Fesztivál első nevei

DVAST20210828214
2021.12.06. 20:59
A Sziget, a Campus és a VOLT Fesztivál után a STRAND csapata is leleplezett néhány előadót a jövő évi fellépők közül.

Nagy reményekkel vágnak neki a 2022-es szezonnak a hazai rendezvényszervezők. A legnagyobb fesztiválok sorra jelentik be a jövő évi felhozatal első neveit: november végén a Campus közleménye után több mint 40 előadó kilétét fedte fel a Sziget csapata, majd a soproni VOLT Fesztivál érkezett bejelentéssel, amelyhez hétfőn este a STRAND csatlakozott a sorban.

Bár utóbbi tavaly új helyen és jóval családiasabb hangulatban, de végül megnyitotta kapuit a közönség előtt – a járvány miatt ugyan elsősorban magyar előadókra építettek a szervezők, de így is jól vizsgázott a STRAND, amit 2021-ben kétszer 5 napig élvezhettek a Balatonvilágoson található Club Aliga területén a látogatók.

Ami biztos, hogy a rendezvény jövőre visszatér Zamárdiba, ahol augusztus 18. és 21. között több külföldi előadó is színpadra áll majd. A fellépők közül hármat már közzé is tettek a szervezők:

  • A fesztivál nyitónapján a 2020-ban, majd 2021-ben is elmaradt koncertjét pótolja zenekarával az osztrák zenész-DJ, Parov Stelar
  • Augusztus 19-én érkezik a skót énekes-dalszerző Tom Walker
  • Augusztus 20-án pedig fellép Sam Feldt, akit a DJ Mag a világ legjobb 100 DJ-je között tart számon – van olyan dala, amit 477 milliószor is többször hallgattak meg a Spotify-on.

 További részleteket itt talál.

(Borítókép: Vasvári Tamás / MTI)