18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erotikus felvételt posztolt magáról egy tanárnő, kirúgták

2021.12.08. 14:53 Módosítva: 2021.12.08. 14:54

Viktoria Kasirina nem sokkal ezelőtt még orosz nyelv és irodalomtanárként dolgozott egy orosz online iskolában, a napokban azonban véget ért ottani tevékenysége. A tanárnő rögzített magáról egy meglehetősen pikáns videót, amit látva a főnöke felmondott neki.

Az említett felvételen tulajdonképpen egy történetet láthatunk. A tanárnő hazaér a munkából, és hol feszülős ruhában edz, hol pedig az ágyon simogatja magát. A 24.hu információi szerint Kasirinának először egy szülő jelezte, hogy tekintettel arra, hogy gyerekeket oktat, nem kellene ilyesmit megosztania magáról. Nem sokkal később az iskola vezetője is felkereste a tanárnőt, és felszólította, hogy törölje a videót. Ő ennek nem tett eleget, így az igazgató megkérte, hogy adja be a felmondását. Kasirina erre sem volt hajlandó, így a főnökének nem maradt más választása.

Szóval, kirúgtak

– posztolta állítólag Viktoria Kasirina, ám a szóban forgó bejegyzést már csak a Novosibirsk Online nevű oldalon lehet eredetiben megtekinteni, a tanárnő ugyanis törölte a közösségi oldalát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport