Lindsay Lohan titokzatos vőlegénye feladja a leckét azoknak, akik az életére kíváncsiak

GettyImages-1183498195
2021.12.10. 18:25
A színésznő kedvese nemigen vágyik a figyelemre, némi kutatómunkával azonban ráláthatunk élete bizonyos szegmenseire. A hétköznapjai azonban nem tartoznak másra.

Lindsay Lohan az utóbbi években igencsak keveset hallatott magáról. Az egykoron még botrányairól híres színésznő lehiggadni látszik, feltűnősködés helyett inkább a bizniszt választotta, egyúttal pedig a szerelmet is megtalálta.

2021 eddig jól alakul a három grácia, Britney Spears, Paris Hilton és Lindsay Lohan számára is. Amíg a pophercegnő visszakapta a szabadságát, a Hilton-lánc örököse férjhez ment, a Bajos csajok színésznője pedigvisszatér a képernyőre. Az ide vezető útról pedig tudjuk, hogy mindhármuk számára hosszú volt.

Lindsay az elmúlt években Dubajban csinálta meg a maga szerencséjét: útjára engedte saját ékszermárkáját, tévés szerepléseket vállalt, énekel, saját klubokat és privát strandot nyitott, de főképp nem helyettesíthető érmékkel kereskedett, amiben olyan jónak bizonyul, hogy nemrég el is árulta, mit tanácsol azoknak, akik mocskosul meg szeretnének gazdagodni a szóban forgó bizniszből.

Amíg az anyagi biztonságról már szinte mindent tudunk, annál nagyobb titok övezi a színésznő szerelmét, Bader Shammast. A férfi november végén jegyezte el Lindsayt, és bár örömüket a színésznő Instagramján is megosztották, ezt követően nem firtatták tovább a részleteket.

Szerelmem. Életem. Családom. Jövőm

 – írta közös fotóik mellé Lindsay Lohan, miközben a gyűrűjét is megvillantotta.

Bader Shammas még ennyire sem bőbeszédű. A férfi Instagram-oldala mindössze 601 követőt számlál, ami arra enged következtetni, hogy kedvesével ellentétben nem vágyik figyelemre. Perez Hilton azonban nemrég alámerült az internetnek, és felkutatott mindent, amit tudni lehet a vőlegényről.

Facebookja szerint Shammas a Perzsa-öbölben található Kuvait városából származik, és feltételezhetően a harmincas évei elején jár. Az Egyesült Államokba a kétezres évek közepe-vége felé érkezhetett, LinkedIn-fiókja ugyanis arról tanúskodik, hogy 2007 és 2010 között a Dél-Floridai Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát, ezt követően pedig a Tampa Egyetemen végzett pénzügyi képzést. Itt szerzett tudását hasznosította is, ugyanis gazdasági pályán helyezkedett el. 2018-ra alelnökhelyettes lett egy svájci alapítású banknál. Úgy tudni, jelenleg is az említett pozícióban dolgozik.

Ami Dubajt illeti, a férfi 2018-ban költözött az Egyesült Arab Emírségekbe, itt ismerkedett meg menyasszonyával. Hogy maga az eljegyzés hogyan és mennyi idő után történt, nem tudni, az viszont ismert információ, hogy a gyűrű, amellyel Bader Shammas ígéretet tett a színésznőnek, 250 ezer dollárt kóstál, és Harry Winston ékszerész készíthette.

(Borítókép: Lindsay Lohan. Fotó: Santiago Felipe / Getty Images)