Eljegyezték Sodró Elizát

VT Sodró Eliza-4
2021.12.14. 11:24
Már nyáron gyűrű került az ujjára.

A Mi kis falunk Sacija sosem titkolta, hogy boldog párkapcsolatban él, magánéletét azonban mindig is igyekezett megőrizni magának és a szeretteinek. A közösségi médiát ugyancsak tudatosan kerüli, nemrég viszont elárulta, hogy nyáron menyasszony lett belőle.

Rusznák Andrással már hosszú ideje alkotnak párt, gyakran dolgoznak együtt. A színésznő elmondta, hogy bár a munkahelyükre nem viszik be a konfliktusaikat, a lopott csókoknak és öleléseknek nem tud ellenállni. Mint kiderült, nyár óta jegyben is jár kedvesével, aki egy miniszabin ereszkedett előtte térdre.

Egyetlen szabadnapunk volt egész nyáron, és mivel már három éve nem láttuk a tengert, ezért az én szerelmem meglepett két jeggyel egy Horvátországba induló vonat hálókocsijába, ami 12 óra alatt leszáguldozik velünk a tengerhez, ott pancsolunk egyet, vacsorázunk, pancsolunk még egyet, és este 10-kor a só, a napfény és a jóllakottság meghitten fárasztó érzésével már zötyögünk is vissza. Romantikus nyaralás: egy nap, két éjszaka. Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán az első pancsolás alkalmával félrehívott, előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából, és megkérdezte, leszek-e a felesége. Mondtam, hogy naná!

– árulta el Sodró Eliza az InStyle magazinnak.

A színésznő a hamarosan megjelenő teljes interjújában egyébként arról is vall, hogy korábban toxikus párkapcsolat-függőségben szenvedett, és gyakran tovább maradt egy férfi mellett, mint kellett volna, mert megrémisztette a magány gondolata.

Sodró Elizával az Indexen is jelent meg interjú idén tavasszal, ezt ide kattintva lehet elolvasni.

(Borítókép: Vasvári Tamás / Index)