Delhusa Gjont az ördög akarta katlanba húzni, miközben lélegeztetőgépen volt

DMOHA20091016034
2021.12.16. 08:10 Módosítva: 2021.12.16. 08:12

Saját bevallása szerint vírustagadó és oltásellenes volt Delhusa Gjon, mielőtt múlt télen koronavírus-fertőzéssel kórházba került, s hat napig feküdt lélegeztetőgépre kötve – erről a Bors írt a LifeTV Frizbi című műsorára hivatkozva.

Az énekes összesen 23 napot töltött kórházban. Eleinte úgy gondolta, otthon átvészeli a fertőzést, mígnem már csak a földön feküdt és a fájdalomtól mozdulni sem tudott. Akkor hívott csak segítséget, amikor már a légzés is nehezére esett. Ekkor abban bízott, hogy a gyógyszeres kezelés elég lesz, de tévedett, egyik pillanatról a másikra az intenzív osztályra került, pedig rengeteg gyógyszert kapott. Ekkor már nem is igazán volt magánál, s nemsokára kómába tették.

Delhusa Gjon amíg lélegeztetőgépen volt, elmondása szerint álomszerű képeket látott, úgy fogalmazott, járt a „pokol útján”, s olyan érzése volt, mintha az ördög akarná egy katlanba behúzni. Ébredése után sem lett azonban hamar egyszerűbb a helyzet, ahhoz is napok kellettek, hogy képes legyen egyedül enni, vagy önállóan sétálni néhány métert. 

Napi 10-12 injekciót adtak onnantól kezdve és félóránként jött valaki, hogy ellenőrizze az állapotomat. Végül levittek a megfigyelőbe. Az volt az első nap, hogy már tudtam enni. Utána jött a második stádium, ami borzasztó volt. Elkezdett kitisztulni a sok antibiotikum, és minden jött ki belőlem, irányíthatatlanul. De akkor már tudtam, hogy megfogtam a talajt és túlélem. Napról napra lettem jobban. Összesen huszonhárom napot voltam kórházban, de a huszadikon már könyörögtem a dokiknak, hogy engedjenek haza

 – számolt be az énekes, hozzátéve, megbánta, hogy korábban badarságnak tartotta a vírust, a járványt és az oltásokat. Azóta beoltatta magát, három oltást is felvett már. Mint közölte, az orvosoknak, a fizikai állapotának, de mindenekelőtt a hatalmas szerencsének köszönheti, hogy lekerült a lélegeztetőgépről.

Felhagytam a sok összeesküvés-elmélet olvasásával, amivel tele van az internet. Egyet tudok, a lélegeztetőgépről tízből egy ember jön vissza...

 – mondta, majd kitért arra is, hogy azóta is gyötrik maradványtünetek, légszomjjal küzd, bár hónapról hónapra jobban van.

(via borsonline.hu)

(Borítókép: Delhusa Gjon 2009. október 16-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport