Nagy Ő: Laura már a fürdőben érezte, hogy van valami, de sokkolódott

ANagyŐ2
2021.12.19. 07:27

Már az egerszalóki fürdőzésnél érezte Laura, hogy ő lesz a Nagy Ő 2021 győztese. A pénteken véget ért műsor hatalmas fordulattal zárult. A versenyben maradt két lány, Annabella és Laura közül kellett kiválasztania Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes magyar kajakozónak. A választás végül a tőle sokkal fiatalabb Szalai Laurára esett, akinek Dávid szerelmet is vallott az utolsó adásban.

A Nagy Ő győztese most elárulta, hogy a női megérzései nem csaltak, ugyanis úgy érezte, hogy már a kezdetektől fogva izzott közte és Dávid között a levegő.

Dávidot elfogadtam úgy, ahogy van, de azok a megmozdulásai nem tetszettek, amikor először velem éreztette, hogy én leszek az, akit választ, aztán másnak csapta a szelet

– mondta Laura a Borsnak. Hozzátette, hogy sokszor elbizonytalanodott, de végül sikerült mindent tisztázniuk. Bevallotta, sokkolta, hogy az álomrandijuk előtt a kajakozó Annabellával töltötte az éjszakát.

Rögtön arra tudtam gondolni, hogy több is történt közöttük. Picit kiábrándított. Állítólag nem történt meg a fő attrakció, és értékeltem, hogy Dávid őszintén elmondta nekem, ezért nem hánytorgattam fel később, de abban a percben sokként ért

 – mondta Laura, aki mindezek ellenére elfogadta az utolsó rózsát Dávidtól.

(Borítókép: Tóth Dávid a Nagy Ő című műsorban. Fotó: TV2)