Alee az Indexnek a győzelme után: Az motivált, hogy ezt nekem be kell húzni

2021.12.19. 13:21
Alee győzelmével ByeAlex zsinórban harmadszor lett győztes-mentor az X-Faktorban. Az énekes az Index kérdésére elárulta, hogy milyen módszerekkel veti bele magát a versenyzők felkészítésébe, de a műsor nyertese, Alee, az ezüstérmes Kocsis Paulina és a házigazda Miller Dávid is elmondta a tapasztalatait.

Véget ért a tizedik X-Faktor, amit az Index is nyomon követett hétről hétre. Ahogy az már a szombat esti beszámolónkból kiderült: a jubileumi évad nyertese ByAlex versenyzője, Balázs Alex Alee lett, ezáltal pedig az énekes a magyar X-Faktor történetének eddigi legsikeresebb mentorává vált, miután 2019-ben Ruszó Tibit és 2018-ban az USNK zenekart is a dobogó legfelső fokára segítette.

Az Index is ott volt a finálé helyszínén, ahol a műsor után az X-Faktor nyertese, Alee, illetve a győztes-mentor, ByeAlex, de a második helyezett Kocsis Paulina, és a műsorvezető, Miller Dávid is válaszolt a kérdéseinkre.

Alee: Az volt a motivációm, hogy ezt nekem meg kell nyerni

ByeAlex elárulta – bár nem tudja, hogy a többi mentor miként próbálja a versenyzőit trenírozni –, ő a rengeteg kommunikációban hisz, így a mentoráltjaival például nagyon sokat beszélgetnek a zenéről. Alee-nak a sajátos megjelenése, a nagy népszerűsége és az egyénisége egyenes utat biztosított a jubileumi X-Faktor fináléjának csúcsára, és bár Kocsis Paulina lemaradt mögötte, az énekesnő egyáltalán nem csalódott az ezüstérem miatt. Miller Dávid, akit showműsor színpadán először láthattak műsorvezetőként a nézők, elismerte: van még hova fejlődnie ebben a szerepben, de jónak tartja a célba vett irányt.

Az X-Faktor jubileumi évadának dobogósai tehát:

  1. Alee
  2. Kocsis Paulina
  3. Ferenczi Kamilla

Bár a műsort sok kritika érte, azt nem lehet elvitatni, hogy van rá érdeklődés. A sikerét mutatja az is, hogy már elindult a jelentkezés a 11. évadra, amit 2022-ben láthatunk majd az RTL Klub csatornáján.

A finálé összefoglalóját itt találja.