Kim Kardashian nem bánja a visszafogottabb életszínvonalat

2021.12.21. 11:27 Módosítva: 2021.12.21. 12:14

Bár nem sokkal korábban még az a hír járta, hogy Kim Kardashian csupán figyelemfelkeltésből kavar Pete Davidson komikussal, azóta már világossá vált, hogy a különös páros meglepően jól megvan együtt, sőt.

A celebritás hosszú ideig próbálta megmenteni a házasságát Kanye Westtel, ám év elején végül feladta ezt a küzdelmet. Kezdetben úgy gondolta, hogy megtartja a West vezetéknevet közös gyerekeikre való tekintettel, erről azonban váratlanul lemondott. Mint kiderült, mindegy már a körítés, csak szabadítsák meg végre az exférjétől, aki valamiért nem partner a válásban.

A válás sürgetése valószínűleg nem is véletlen. Kim feltehetőleg azért szeretne mihamarabb elválni, hogy teljesen átadhassa magát az új, Pete Davidsonnal folytatott románcának.

A komikussal egyébként csupa olyan hétköznapi programot csinálnak, amit előtte Kanye Westtel talán soha. Vidámparkba és moziba járnak, nem is titkolván, hogy együtt vannak. A napokban Davidson otthonában, Staten Islanden múlatták az időt, ahol kevéssé előkelőek a viszonyok, mint a jól megszokott LA-i luxuskörnyezetben. Úgy fest, a leghíresebb Kardashiant ez egyáltalán nem zavarja.

Párként sétáltak együtt, Kim egyik testőre is volt velük és más barátaikkal. Az emberek megdöbbentek, amikor együtt látták őket. Nyilvánvalóan nem titkolják szerelmüket. Úgy tűnik, azt akarják, hogy olyan dolgokat csinálhassanak, amiket egy normális pár csinálna, és jól érzik magukat

– súgta meg Perez Hiltonnak egy ismerős.