A One Direction egykori frontembere, mint apa?

063 1307100032
2021.12.22. 09:25

Harry Styles sosem titkolta, hogy zsánerei a nálánál idősebb hölgyek. Jelenlegi párjával, Olivia Wilde színésznővel meg is van közöttük a 10 éves korkülönbség. Ők ketten egyébként a Dont Worry Darling című film forgatásán melegedtek össze egy évvel ezelőtt, kapcsolatukról több pletyka is elterjedt. A legnépszerűbb az volt, hogy a színésznő megcsalta jegyesét és gyermekeinek apját, Jason Sudeikist.

Híresztelések ide vagy oda, a páros a jelek szerint rendkívül boldog időket él meg, a One Direction egykori frontembere a színésznő gyerekeit is kezdi megismerni. Kapcsolatukat nehezíti, hogy Harry és Olivia állandóan utazik, arra azonban ügyelnek, hogy ezek az utak keresztezzék egymást. Ha pedig végre megpihennek kicsit, jöhet a kérdés, hogy a 27 éves énekes vajon beletanul-e az apaszerepbe.

Harry lassan megismeri a gyerekeket, és Olivia is szívesen lóg Harry anyukájával. Próbálnak olyan sokszor találkozni, amennyire csak tőlük telik. Olivia folyamatosan utazgat. Los Angelesbe, a gyerekeihez, aztán Harryhez is csatlakozik a turnéján. Mindig megoldja valahogy. Tényleg Harry legnagyobb rajongója

– idézte egy ismerősüket Perez Hilton.

Ami az énekest illeti, egészen biztosan extravagáns lenne apaszerepben. Miközben együtt focizna a színésznő fiával, később a kislányát is meglephetné egy saját márkás körömlakkal, és alighanem gyakran lenne nála hajgumi is, amit fel tudna neki ajánlani, hogy legyen mivel összefognia a haját.

(Borítókép: Harry Styles. Fotó:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP)