Ferenczi Kamilla úgy érzi, neki járt volna az első hely

SZG 4080
2021.12.23. 11:53

Múlthét szombaton véget ért a jubileumi X-Faktor, a döntőben Ferenczi Kamilla, Paulina és Alee mérték össze a tehetségüket. Ahogyan az borítékolható volt, a fiatal srác szerezte meg az első helyet, őt követte a dobogón Paulina, a harmadik helyre pedig Ferenczi Kamilla szorult. Ő legalábbis így érzi.

Az énekesnő méltánytalannak tartja, hogy bár neki volt hármójuk közül a legjobb hangja, mivel nem saját dalokra építkezett, csak a dobogó harmadik foka jutott neki.

 Nemtetszésének hangot is adott, ám ez kevesekben keltett szimpátiát.

Én nagyon jónak éreztem a produkcióimat. Csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy az X-Faktor a hangról szól, nem pedig a saját dalokról. Nem az én hibám, hogy nem nyertem, de most kiderült, hogy az élet tud nagyon szemét is lenni. Úgy megyek haza, hogy én vagyok a győztes, ének alapján nekem kellett volna nyernem, ezt merem állítani. Nem az én hibám, hogy csak a műsorban szerepeltem, a lejátszási listákon pedig nem

– mondta a Blikknek Kamilla a döntőt követően.

A nyilatkozatot követően többen jelezték az énekesnő felé, hogy kissé nagyobb alázattal kellene fogadnia a helyezését. A Cosmopolitan egy csokor reakciót gyűjtött össze, a kommentelők zöme pedig ugyan kulturáltan, de azt jelezte Kamilla felé, hogy bár neki szurkoltak a tehetségkutató alatt, az említett megszólás után elveszítették az iránta érzett szimpátiát.

Ön szerint ki érdemelte volna meg az első helyet?

(Borítókép: Ferenczi Kamilla. Fotó: RTL Sajtóklub)