Íme, egy másik kor influenszerei

2021.12.26. 08:27

A mai világban már elképzelhetetlennek hangzik, hogy egykor nem lehetett a kezünkben okostelefon, nem kereshettünk rá bármire, amire csak kíváncsiak lettünk néhány másodperc alatt, és bár a kreativitásból ma sincs hiány, annak idején sokkal kevesebb iránymutatás létezett arra irányulóan, hogy mire kíváncsi a közönség.

A '60-as, '70-es és '80-as években elképesztő mértéket öltött a televíziózás jelentősége, és annak a bizonyos doboznak a képernyője rejtette a kor véleményvezéreit, mai szóval élve: influenszereit.

Radnai Péter új műsorában, Az első influenszerekben a rendszerváltás előtti időszak nagy alakjaival beszélget, akik még azelőtt ragadták meg a közönség figyelmét, hogy berobbantak volna a licenszek, vagy éppen az internet. A Spektrum tévén december 27-én debütáló műsorban olyan nevek hoznak közelebb minket egy másik korhoz, mint Vitray Tamás, Juhász Előd, Endrei Judit vagy Feledy Péter.

A riportalanyok történeteit egy digitális bennszülött, Trunk Tamás, azaz DABLTY segít eljuttatni a fiatal generációhoz.  • Tippek
  • Bankszámla