18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Távol karácsonyozott feleségétől a Szex és New York zaklatással vádolt színésze

2021.12.28. 21:15

Noha remélte, hogy felesége vele tölti az ünnepeket, mégis egyedül ünnepelte a karácsonyt Chris Noth, a Szex és New York egykori szereplője, akit több nő is szexuális zaklatással, valamint erőszakkal vádolt meg – számolt be a Daily Mail.

A lap arról ír, hogy a 67 éves Noth ugyan még viseli jegygyűrűjét, azonban felesége, Tara Wilson már nem. A hírek szerint a nő a kaliforniai Sherman Oaks-ban próbálja magát túltenni azon, hogy a férjét szexuális zaklatással vádolják.

Chris Nothról egyébként több fénykép is készült, ahogy egyedül sétálgat egy parkban New Yorkban, kezében egy telefonnal.

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy a Szex és New Yorkban Mr. Biget alakító Chris Noth-ot három nő is szexuális zaklatással vádolta meg, akik közül az egyik azt állította: a színész a munkahelyén abuzálta, az eset után pedig másnap sajogtak a testrészei. Chris Noth valamennyi vádat tagadta, ám az eset napvilágra kerülése után több üzleti partnere is kihátrált mögüle.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport