Mindenkit szívesen látnak Damu Roland temetésén, de nem akarnak konfliktust

D KOS20120320041
2021.12.29. 10:33

Budapesten helyezik végső nyugalomra Damu Roland magyar színészt és szinkronszínészt. A Jóban Rosszban egykori szereplőjét családja Debrecenben akarta eltemetni, nagynénjének kórházba kerülése előtt elmondta: szeretné, ha a fővárosba lenne végső nyughelye.

A színész rokona elárulta, hogy napokon belül megkezdik a temetés szervezését.

Ő mindig azt mondta, ha egyszer meghal, szeretné, ha Budapesten helyeznénk végső nyugalomra. Ezt a kívánságát pedig mi teljesítjük

– mondta Damu Roland unokaöccse. Elmondása szerint a színész nagymamáját bízta meg a temetés megszervezésével, aki még mindig nem tudta felfogni a történteket.

Nyilvánvalóan szívesen látunk majd mindenkit, aki szeretne méltó búcsút venni Rolandtól, de nem szeretnénk, hogy bármi probléma vagy konfliktus legyen

– mondta a színész rokona a Borsnak. Hozzátette, hogy édesanyja és Damu Roland unokatestvérek voltak együtt nőttek fel. Megérdemli, hogy szeretettel engedjük el – fogalmazott.

Damu Roland először lélegeztetőgépen várta a gyógyulást, ám mivel nem reagált jól a terápiára, átszállították egy másik kórházba, ahol műtüdős kezelést kapott. Végül hosszú betegeskedés után hétfőn hunyt el. A színész 47 éves volt.

(Borítókép: Damu Roland. Fotó:  Koszticsák Szilárd / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport