Eldőlt, ki vezeti az Exatlon Hungary új évadát

CGTY1741
2022.01.03. 20:51
Kezdetét vette az Exatlon Hungary új évada, ahol a Bajnokok és Kihívók legjobbjai csapnak össze heteken át. Az sem titok már, hogy a TV2 produkciójának műsorvezetője Monoki Lehel, aki majdnem húszéves műsorvezetői és sportkommentátori tapasztalattal a háta mögött közvetíti az Exatlon Hungary All Star versenyzőinek küzdelmeit.

Elkezdődött az Exatlon Hungay új évada: 2022-ben a pirosak és kékek legjobbjai küzdenek meg egymással a Dominikai Köztársaságban. Mostanra az is kiderült, hogy az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője Monoki Lehel, aki azért hagyta abba tizenhét évesen a futballpályafutását, hogy sportkommentátorként a szenvedélye legyen a hivatása.

Ifjúsági magyar bajnok is voltam a Ferencvárossal, de mindig is jobban érdekelt a sport világa annál, mint hogy csak a pályán szaladgáljak. Már gyerekként kommentáltam a mérkőzéseket, tizennyolc évesen pedig lehetőséget kaptam arra, hogy élőben közvetíthessek elsőosztályú magyar bajnoki meccset. Azóta egyértelműen a hivatásommá vált ez a szakma, mindig azt szoktam mondani, hogy nekem tulajdonképpen még soha életemben nem kellett dolgoznom, hiszen a munkám a hobbim is egyben

– olvasható a TV2 közleményében Monoki Lehel nyilatkozata, aki már gyerekkori álmát is valóra váltotta, hiszen kétszer is a helyszínről kommentálhatta a Bajnokok Ligája döntőjét. 

Az ARENA4 sportcsatornától kölcsönbe leigazolt műsorvezető számára eddig sem volt ismeretlen a Bajnokok és Kihívók harca, édesanyja és a nagymamája is hatalmas Exatlon-rajongó, végig követték az eddigi három évadot, ismerik a versenyzőket és nagyon nagy szurkolók. Monoki úgy fogalmazott: az All Star olyan, mint egy mini olimpia, hiszen a versenyzőktől folyamatos csúcsformát követel mind fizikális, mind mentális téren – mintha csak egy világeseményen járna az ember. 

Ahogy a játékosoknak és a stábnak, Monoki Lehelnek is nehéz volt több hónapra elbúcsúzni a szeretteitől, annak viszont örül, hogy a nyári melegnek köszönhetően a Dominikai Köztársaságban több időt szentelhet a sportnak.

Az, hogy a téli időszakban is kellemes időben tudok sportolni, jelentősen növeli például a futás iránti lelkesedésemet. Otthon heti három a jellemző, itt Dominikán a heti öt futás sem lesz ritka.

Monoki Lehel távolléte alatt a helyettesítését az ARENA4 saját műsorvezetőivel oldja meg – olvasható a csatorna oldalán.

A NyitóBuLi műsorvezetője Lukács Viktor, a ZáróBuLié Ambrus Tamás lesz, a stúdiós Bundesliga-mérkőzéseken rajtuk kívül elsősorban Gyenesei Leila tűnik majd fel a képernyőn. A szakértői csapat változatlan, továbbra is Bánki József, Sebők Vilmos és Szeiler József elemzi majd a német bajnoki mérkőzéseket.

Monoki Lehelt az ARENA4 áprilisig adta kölcsön a TV2-nek, a dominikai forgatás befejezése után természetesen visszatér a sportcsatornához.

(Borítókép: Monoki Lehel. Fotó: TV2)