Volt párját lesújtotta Babicsek Bernát halálhíre

D MTI20140702022
2022.01.04. 06:25

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy solymári lakástűzben meghalt Babicsek Bernát színész, zenész, a Paddy and the Rats együttes harmonikása, aki egykor a Barátok közt című televíziós sorozatban is szerepelt.

A népszerű színész halálát – ahogy azt az Index is megírta – feltehetőleg füstmérgezés okozta. December 30-án még közösen állt színpadra a Centrál Színházban Pokorny Liával.

A zenekar tagjait megrendítette a 41 éves Babicsek Bernát halála, akire szülei találtak rá a tragédiakor.

A Paddy and the Rats harmonikása korábban hosszú évekig alkotott egy párt Csomor Ági színésznővel, akivel lényegében a művészvilágban is együtt tették meg a kezdeti lépéseket. 

A színésznő nemrég elárulta, hogy Gór Nagy Mária színitanodájában ismerték meg egymást Babicsek Bernáttal, és noha később szakítottak, a szeretet örökre megmaradt közöttük. 

Jó ideje már csak barátok voltunk, de a halála, és hogy azért kell beszélnem Bernátról, mert már nincs többé, mély sebeket tép fel a szívemben

– mondta a Blikknek Csomor Ági, aki az elmúlt közel két évtizedben is szoros kapcsolatban állt korábbi párjával, aki szerinte szeretett volna családot, de azt, hogy milyen érzések kavarogtak szívében, azt egyedül ő tudhatta. 

A színésznő egyébként Babicsek Bernát édesanyjától tudta meg, hogy volt kedvese feltehetőleg füstmérgezésben életét vesztette. 

Amikor hívott Bernát édesanyja, nem akartam elhinni, amit mond. Annyira nem tűnt valóságnak…

– nyilatkozta a színésznő, aki szeretettel emlékszik vissza volt barátjára. 

(via Blikk)

(Borítókép: Babicsek Bernát 2014. július 2-án. Fotó: Nyikos Péter / MTI)