Céline Dion nincs jól, 16 koncertjét mondta le

2022.01.17. 14:26
A kanadai énekesnő közösségi oldalán közölte a rossz hírt rajongóival.

Céline Dion már a koronavírus-járvány kirobbanása előtt javában turnézott, egyik turnéállomása pedig éppen Budapest. Eredetileg 2020. június 7-én lépett volna fel a Papp László Budapest Sportarénában, azonban a dátumot először 2021. május 11-re, majd 2022. június 27-re halasztották a járvány miatt. Az európai koncertsorozat egyébként május 25-én veszi majd kezdetét az angliai Birminghamben, azonban az énekesnő most rossz hírt közölt a rajongókkal Instagram-oldalán.

Ahogy az a közzétett közleményben olvasható, a Courage World Tour első 52 állomását Céline Dion már a koronavírus-járvány előtt teljesítette. Súlyos és tartós izomgörcsei miatt azonban most arra kényszerül, hogy gyógyulása érdekében lemondja 16 észak-amerikai turnéállomását (március 9-től április 22-ig). Mint írják, a gyógyulása hosszabb ideig tart, mint tervezték, azonban azon lesznek, hogy mielőbb pótolni tudják a kieső koncerteket. 

Tényleg abban reménykedtem, hogy mostanra jobban leszek, de azt hiszem, türelmesebbnek kell lennem és követnem kell az orvos javaslatait. Nagyon sok szervezéssel és előkészülettel járnak a koncertek, ezért ma olyan döntést kell meghoznunk, ami a következő két hónapra is hatással lesz. Annyira örülni fogok, amikor újra teljesen egészséges leszek, és mind túl leszünk ezen a járványon, alig várom, hogy újra színpadon lehessek. Nagyon megérintett a sok bátorító szó, amiket a közösségi médiában kaptam. Érzem a szereteteteket, a támogatásotokat, ami a világot jelenti számomra

– írta Céline Dion.