Elfogatóparancsot adtak ki egy magyar youtuber ellen

2022.01.21. 13:50
Kábítószer birtoklása miatt adott ki körözést a rendőrség egy magyar influenszer ellen.

Bár a netes közönség Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismeri, a transznemű magyar youtuber Kiss József Viktor néven látta meg a napvilágot. Akik jártasabbak a YouTube-on, már biztos beleütköztek egy-egy videójába, ugyanis nem kevés, 120 ezer követője van a videómegosztó oldalon.

Videóiban egyébként soha nem kertelt azzal kapcsolatban, milyen nehéz múlttal rendelkezik, amiből próbál kitörni. Azt sem rejtette véka alá például, hogy édesapja többször is járt börtönben.

Ugyanakkor fél éve egy videót sem tett közzé, ami már csak amiatt is különös, mert az előtte lévő időszakban havonta többször is jelentkezett. A passzivitásra azonban magyarázatot adhat a rendőrség oldalán megjelent körözés, amit a Blikk szúrt ki. A police.hu-n közölt adatok szerint kábítószer birtoklása miatt adtak ki elfogatóparancsot a 22 éves youtuber ellen. 

A körözést a Pesti Központi Kerületi Bíróság rendelte el az influenszer ellen. Így már nem is olyan meglepő, miért akar ennyire eltűnni a világ figyelő szeme elől.